Головна Новини Політика рада Раптово помер народний депутат України Андрій Іванчук: ЗМІ з'ясували подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Раптово помер народний депутат України Андрій Іванчук: ЗМІ з'ясували подробиці

Руслан Стефанчук повідомив про раптову смерть Андрія Іванчука.

25 вересня 2023, 15:15
Поділіться публікацією:

 25 вересня, вночі раптово помер нардеп трьох скликань Андрій Іванчук. Про це в Facebook написав голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Раптово помер народний депутат України Андрій Іванчук: ЗМІ з'ясували подробиці

Андрій Іванчук (фото з відкритих джерел)

"Жахлива новина. Сьогодні вночі відійшов у вічність народний депутат України 7-го, 8-го, 9-го скликань Андрій Іванчук. Мої щирі співчуття рідним і близьким у зв'язку з передчасною смертю. Вічна пам'ять!", — повідомив Стефанчук.

Як повідомляють джерела "Телеграфу", попередня причина смерті народного депутата – відрив тромбу.  Політик помер близько о першій годині ночі в місті Іванковичі, що у Київській області.  Наразі експерти  з'ясовують вже точну причину смерті.

Відомо, що Андрій Іванчук  потрапив до парламенту дев'ятого скликання як безпартійний самовисуванець по 88-му округу (Івано-Франківська область). У 2019 році став член депутатської групи "Довіра", а до того часу  був позафракційним.

Політик був членом Комітету з фінансів, податкової та митної політики, де керував підкомітетом з питань банківської діяльності, монетарної стабільності, взаємодії з НБУ та захисту прав споживачів фінансових послуг.

У 2014 році потрапив у Раду від партії "Народний фронт" та був заступником голови цієї фракції.

У 2012 році пройшов до парламенту від ВО "Батьківщина".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що помер відомий пострадянський політикПерший президент республіки Молдова Мірча Снєгур помер на 83-му році життя. Про це, як повідомляють "Коментарі", у четвер, 14 вересня, заявив колишній віце-прем'єр країни Костянтин Тампіза на своїй сторінці у Facebook. Президент Молдови Майя Санду висловила співчуття родині та близьким Снєгура. За її словами, день його похорону оголосять днем жалоби в країні. Мірча Снєгур займав посаду президента Молдови з 1990 по 1997 рік. Він підтримав проголошення румунської мови державною. У період його правління в республіці вибухнула війна у переважно російськомовному Придністров'ї. Сепаратисти, підтримані розташованими тут частинами радянської (пізніше, російської) армії, змогли проголосити і відстояти незалежність самопроголошеної Придністровської молдавської республіки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини