Головна Новини Політика рада Рада займається не тим, чого очікують мільйони українців, а тим, чого хоче Зеленський, - Гончаренко
commentss НОВИНИ Всі новини

Рада займається не тим, чого очікують мільйони українців, а тим, чого хоче Зеленський, - Гончаренко

Народний обранець підкреслив, що партії "Слуга народу" не вистачить голосів, щоб проголосувати за відставку Дмитра Разумкова

6 жовтня 2021, 11:43
Поділіться публікацією:

За словами народного депутата від партії "Європейська солідарність" Олексія Гончаренка, президент України Володимир Зеленський хоче перетворити Верховну раду на установу, де "штампують" усі документи, які надходять з Офісу президента. Про це народний обранець заявив журналісту видання "Коментарі". 

Рада займається не тим, чого очікують мільйони українців, а тим, чого хоче Зеленський, - Гончаренко

Олексій Гончаренко - фото з відкритих джерел

"Очевидно, що зараз Верховна Рада займається не тим, чого очікують мільйони українців, а тим, чого хоче Володимир Зеленський. А Зеленський хоче знести Разумкова. Він (Зеленский — ред.) хоче, щоб Верховна рада остаточно перетворилась на нотаріальну контору, де штампують все те, що приносять із Банкової. На жаль, ми до цього і прийшли, що парламент не працює, і, напевно, Зеленському це подобається, що Верховна Рада демонструє себе як якась дивна інституція", — говорить нардеп.

Відповідаючи на запитання журналістів, про те, чи вистачить партії "Слуга народу" голосів на підтримку відставки спікера парламенту Дмитра Разумкова (засідання має відбутися 7 жовтня — ред), Гончаренко відповів: 

"Ні, в них немає голосів за відставку Разумкова. Вчора ключовим було голосування про внесення до порядку денного питання про відсторонення Разумкова, і це питання ледве-ледве пройшло. У "слуг" було трохи більше 200 голосів, при тому, що Юрченко й Іванісов, яких вони начебто виключили, але вони з ними голосують, і 15 голосів від групи "За майбутнє" Ігоря Коломойського. Тобто вся ця боротьба з олігархами, про яку нам розповідає Зеленський.... Він без олігархічних груп нічого не може зробити у Верховній Раді. Чим вони будуть розраховуватися за це, побачимо пізніше по бюджету. Бо розраховуватися вони будуть не власними коштами, а громадян України". 

Також у матеріалі видання "Коментарі" - Можлива відставка й позбавлення мандата Разумкова: що кажуть експерти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини