Головна Новини Політика рада Прикритися діточками не вийде: Рада відхилила проект про приховування позашлюбних дітей у деклараціях
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикритися діточками не вийде: Рада відхилила проект про приховування позашлюбних дітей у деклараціях

Нардепи відмовилися голосувати за закон, який дозволить не вказувати в декларації родичів, які не проживають з чиновником

21 липня 2020, 15:44
Поділіться публікацією:

Сьогодні на пленарному засіданні парламент відхилив у другому читанні законопроект №3355-1, що передбачає можливість не вказувати в декларації чиновника його найближчих родичів, які не проживають разом з ним, як правило, це діти, народжені в попередньому або поза шлюбом. Про це передає агентство "РБК-Україна".

Прикритися діточками не вийде: Рада відхилила проект про приховування позашлюбних дітей у деклараціях

Таким чином, запропонований норматив дозволяв уникати декларування майна, якщо воно записане на неповнолітніх дітей, які не зареєстровані по тому ж місцю проживання, що і держслужбовець.

Зазначимо, згідно з чинним законодавством, чиновники зобов'язані декларувати не тільки свої доходи, нерухомість, авто та коштовності, але і ті, які належать членам їх сімей, або знаходяться в їх користуванні.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков позначив, що парламентарії відмовилися направити на новий проект на повторне друге читання в профільний комітет і фактично провалили його. На користь законопроекту проголосували лише 214 депутатів, при мінімальній потребі у 226.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомив, що партія "Слуга народу" заявила про свою підтримку відомого комедійного персонажа з "95 кварталу" Юзика на посаду голови Криворізької міської ради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини