Головна Новини Політика рада Президент живе в якійсь іншій країні: нардеп про виступ Зеленського в Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент живе в якійсь іншій країні: нардеп про виступ Зеленського в Раді

Нардеп розповіла, що думає опозиція про виступ Зеленського в Раді

1 грудня 2021, 11:57 comments2058
Поділіться публікацією:

Народна депутатка від партії "Голос" Кіра Рудик висловилася про виступ президента на пленарному засіданні. Політик розчарована й обурена виступом глави держави. Депутат розповіла, чи зможуть реалізувати економічний паспорт для дітей.

Президент живе в якійсь іншій країні: нардеп про виступ Зеленського в Раді

Кіра Рудик, фото Facebook

"Найчастіший жест, який сьогодні був серед депутатів опозиції — це коли закривають обличчя рукою, бо вони не здатні витримати сорому, який зараз відбувався. Президент знаходиться або в занадто теплій ванні, або живе в якійсь іншій країні, де Covid-19 — це зовсім не проблема. В якій ми енергетично незалежні, в якій у нас достатньо грошей, щоб втілювати будь-які програми, тому що в країні все абсолютно добре. Ми разом з опозиційними депутатами дивилися одне на одного і думали: що він говорить, яке це має відношення до реальності", — зазначила Рудик.

Президент говорив про багато нових ініціатив та програм й сама ідея про те, щоб створити економічний паспорт для дітей гарна, говорить нардеп. Однак вона не може бути реалізована. Для прикладу нардеп наводить цифри прибутку від ренти, у сумі 4,5 млдр гривень (саме така сума закладена в бюджет 2022 року) та кількості дітей в Україні — 7,5 млн дітей. Якщо ці прибутки поділити на кількість дітей, то вийде по 600 гривень на одну дитину.

Кіра Рудик говорить, що президент нічого не сказав про державний переворот, а шкода репутації держави вже нанесена. Стосовно перемовин з Росією нардеп вважає, що Україні треба залучати для допомоги дипломатичні місії, тоді як президент наголосив, що Україна зможе вирішити все самостійно.

"Він сказав, що збирається вийти на прямі перемовини з Росією. Ми два з половиною роки вже чуємо, що президент хоче подивитися в очі Путіну й зрушити ситуацію з війною з мертвої точки. Однак ми розуміємо, що цього не відбудеться. Це ж звичайний популізм, який ніяк не допоможе країні. Нам допоможе розуміння плану дій для вирішення проблем", — зазначила політик.

Загалом про виступ нардеп сказала, що це схоже глава держави не визнає проблем, які є в реальності. Тому українці будуть платити за дії влади з власних кишень, бо будуть високі тарифи, буде зниження економічної діяльності в країні.

Як повідомляв портал "Коментарі", нардеп Кіра Рудик розповіла, чому повідомлення про держпереворот може вплинути на економіку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення


Новини