Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп Кіра Рудик розповіла, чому повідомлення про держпереворот може вплинути на економіку
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Кіра Рудик розповіла, чому повідомлення про держпереворот може вплинути на економіку

Нардеп Кіра Рудик розповіла, що повідомлення про держпереворот це дуже серйозна заява

1 грудня 2021, 10:19
Поділіться публікацією:

1 грудня у Верховній Раді виступить президент. Народний депутат Кіра Рудик з партії "Голос" розповіла чого очікує опозиція від виступу глави держави та які наслідки можуть бути після оголошення про підготовку державного перевороту для інвестиційної привабливості України.

Нардеп Кіра Рудик розповіла, чому повідомлення про держпереворот може вплинути на економіку

Кіра Рудик, фото Facebook

За її словами, усі б присутні хотіли б дізнатися відповіді на важливі питання: "Що відбувається на Сході України та ми протистоятимемо агресії Росії?". "Яким чином буде вирішуватися коронавірусна, енергетична, економічна криза?".

Однак нардеп вважає, що президент нічого нового не скаже. А депутатам й всім українцям хотілося б почути відповіді щодо розслідування справи "вагнерівців", а саме того, що там насправді відбувалося.

Як повідомила нардеп Кіра Рудик, фракція "Голос" вимагає створення справедливої ТСК (тимчасової слідчої комісії). Тому, що справа "вагнерівців" — це ситуація, яку можна вирішити протягом тижня.

"Вчора парламент підтримав звіт ТСК. Наша фракція не підтримувала цей звіт. Ми вважаємо його фейком, бо він не проливає жодного світла на те що відбувалося насправді", — наголосила Рудик.

Щодо заяви про підготовку перевороту, то нардеп говорить, що їй особисто надійшла величезна кількість дзвінків від інвесторів, які вкладали гроші в бізнес та економіку України.

"За останні чотири дні мені надійшла величезна кількість дзвінків від інвесторів, яких я агітувала приводити гроші в Україну. Вони не можуть повірити, що президент може просто взяти і сказати просто так, що у нас очікується державний переворот. Це дуже серйозна заява, яку ми як країна будемо відчувати дуже довго. Відчуватимемо в тому, що в нас буде відтік прямих іноземних інвестицій, в тому, що довіра інвесторів до нас суттєво зараз знизилась. Для кожного фінансиста в світі є дві чорні мітки: це нестабільність та непередбачуваність. В п'ятницю своєю заявою дуже необачною президент поставив ці дві чорні мітки на нашій країні. Це абсолютно неприпустимо. Репутація України — це не власність голови держави. На неї працювали і працюють величезна кількість людей: підприємців, послів, бізнесменів", — пояснила Кіра Рудик.

Також вона додала, що наразі увага народу ще більше прикута до дій або бездіяльності влади на фоні останніх подій і заяв.

Як повідомляв портал "Коментарі", нардепи висловилися про звіт ТСК та назвали його недолугим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини