Головна Новини Політика рада "Потрібно змінювати свідомість": Кінзбурська розповіла, у який спосіб можна перемогти корупцію в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Потрібно змінювати свідомість": Кінзбурська розповіла, у який спосіб можна перемогти корупцію в Україні

За словами нардепа, корупція стосується абсолютно всіх сфер нашого життя

30 березня 2021, 20:00
Поділіться публікацією:

Народний депутат від партії "Слуга народу" Вікторія Кінзбурська в інтерв'ю у форматі "Без кнопок" для порталу "Коментарі" розповіла, у який спосіб Україні можна позбутися клейма найбільш корумпованої країни Європи.

"Потрібно змінювати свідомість": Кінзбурська розповіла, у який спосіб можна перемогти корупцію в Україні

Вікторія Кінзбурська - фото з відкритих джерел

За словами народної обраниці, факти корупції зустрічаються не тільки в державних органах, а й у побуті. Для того, щоб перемогти це явище, нам потрібно змінювати власну свідомість.

"Люди дуже добре практикують, так би мовити, побутову корупцію: там є кум, там є сват. Ми взагалі-то всі проти, однак, якщо є людина, яка може швидко і недорого вирішити твоє запитання, ми завжди "за". Нам потрібно змінювати власну свідомість. Тобто, якщо тебе оштрафували за паркування в недозволеному місці, то піди й заплати штраф. Не треба пропонувати хабаря поліціянту ", — говорить Кінзбурська.

Народний депутат також впевнена, що корупція стосується абсолютно всіх сфер життя. Тому ми не можемо сказати, що у цьому винні чиновники або певні громадяни — ми винні всі разом. За словами Кінзбурської, коли українці не доплачують податки, це також корупція.

Відповідаючи на питання, що потрібно зробити, щоб позбутися від піар-клейма найбільш корумпованої європейської країни, нардеп сказала:

"Почати змінюватися самим. Розуміти, що ми повинні любити країну, в якій живемо, поважати її й жити за її законами, які ми встановлюємо".

Нагадаємо, раніше заступник голови депутатської фракції політичної партії "Слуга народу", народний депутат Євгенія Кравчук в ексклюзивному інтерв'ю для порталу "Коментарі" висловила думку, що Володимир Зеленський прийшов до влади "не заради якихось бізнес-інтересів", а для того, щоб "змінити систему".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини