Головна Новини Політика рада Помилився і в людях, помилився і в цінностях, з якими вони йшли, - Разумков про ситуацію в парламенті
commentss НОВИНИ Всі новини

Помилився і в людях, помилився і в цінностях, з якими вони йшли, - Разумков про ситуацію в парламенті

Дмитро Разумков розповів, що не подаватиме до суду і тим більше не тримається за крісло

5 жовтня 2021, 15:20 comments1558
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" повідомляв, що 5 жовтня народні обранці підтримали внесення питання про відставку голови Верховної Ради до порядку денного і фактичний його розгляд і голосування через два дні.

Помилився і в людях, помилився і в цінностях, з якими вони йшли, - Разумков про ситуацію в парламенті

Дмитро Разумков розповів про свої цінності і плани на брифінгу, фото з відкритих джерел

Депутат під час пресбрифінгу розповів про те, що для нього означає посада і чому він не буде звертатися в суд для поновлення на ній. Також політик додав, що всі знають про незаконність таких рішень депутатів, тому йому нічого додати.

"Я не тримаюся за посаду, я навіть не буду заважати: ти або йдеш по закону, або ти йдеш, як тобі подобається. Хочуть іти поза законом, нехай ідуть. Мені сьогодні колеги говорили: "Потім можеш подати до суду". Я не подаватиму до суду, якби я хотів всидіти на цій посаді, повірте мені, я знаю як це зробити. Але посада нічого не варта, якщо ти не розумієш, навіщо вона тобі потрібна", — зазначив Разумков.

Крім того, він додав, що хоче залишатися з тими цінностями й принципами, які у нього були раніше. Депутат підкреслив, що помилявся в людях. За його словами, виборці вибирали нових, світлих, правильних депутатів із загальнолюдськими цінностями та принципами й вірили їм, коли голосували за їх прізвища у 2019 році.

"Я дуже хотів вірити, що за ці два роки парламент знову повернули до парламентської роботи, напевно, десь я помилився. Помилився і в людях, помилився і в цінностях, з якими вони йшли. Але я точно не помилився у людях, які нас сюди делегували, вибирали. Що з посадою, що без неї, головне — залишатися людиною, з тими цінностями, обіцянками та принципами, з якими ти прийшов. Я хочу залишатися таким, я знаю, що в Раді таких людей досить і я впевнений, що ми зможемо досягти тих цілей, з якими нас делегували сюди у 2019 році", — пояснив спікер.

Також Дмитро Разумков зазначив, що доводити незаконність ухвалених рішень про його відставку і відсторонення, коли люди й так усе знають, — це боротьба з вітряками.

"Хочу, щоб усі почули: питання не в посаді, питання не в Разумкові, питання у тому, що парламент повинен бути парламентом парламентсько-президентської республіки. Це ті важелі, на яких тримається держава, якщо одного не буде, то зникне баланс. А якщо він зникне, то це призведе до страшних наслідків", — пояснив нардеп.

Зараз Дмитра Разумкова відсторонили від виконання обов'язків спікера парламенту. Але тепер виникла ще одна проблема — Погоджувальна рада не затвердила порядок денний через відставку голови парламенту і де-юре порядку денного немає.

Як повідомляв портал "Коментарі", Разумков розповів, чим займатиметься після відставки з посади голови ВР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 жовтня 2021, 15:02

Він не країну реформувати йшов. Як і всі самозакохані, корупційні "патріоти", брехнею підбирався ближче до корита. Брав приклад з інших корумпованих у вишиванках, але так і не зрозумів - ресурсу все менше, а боротьба все більш агресивна. Коли виштовхнули з патріотичного кола, почав жалітись.


Новини