Головна Новини Політика рада Після зустрічі Путін не забереться з Донбасу та Криму, - нардеп про саміт президентів США та РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Після зустрічі Путін не забереться з Донбасу та Криму, - нардеп про саміт президентів США та РФ

Олексій Гончаренко поділився думкою з приводу майбутньої зустрічі лідерів держав

16 червня 2021, 14:17
Поділіться публікацією:

Народний депутат України від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко прокоментував майбутню зустріч Джозефа Байдена з Володимиром Путіним. Народний обранець вважає, що після саміту президент РФ "не забереться з Донбасу та Криму", але зрозуміє, що на його дії буде Захід відповідатиме колективно, передає кореспондент видання "Коментарі": 

Після зустрічі Путін не забереться з Донбасу та Криму, - нардеп про саміт президентів США та РФ

Олексій Гончаренко - фото з відкритих джерел

"Безумовно, ця зустріч є важливою. Я думаю, що вона дійсно буде складною — там буде і дим, і вогонь, і все, що завгодно. Але для України що важливо...? Перед цією зустріччю західний світ через саміти США-ЕС, НАТО, Велику сімку сказав, що Україна — це частина цивілізованого світу, не частина російської орбіти. Росія не має права вето на життя і майбутнє нашої країни. Я сподіваюсь, що на цій зустрічі Байден чітко окреслить, що буде, якщо Росія буде надалі ескалувати конфлікт. Я не думаю, що після цієї зустрічі Путін забереться з Донбасу та Криму. Але сподіваюся, що він охолоне і зрозуміє, що на його дії буде колективна відповідь Заходу", — сказав Гончаренко. 

Нардеп також зауважив важливість обговорення теми Північного потоку-2. Політик не виключає, що Сполучені Штати можуть повернутися о жорсткої позиції стосовно газопроводу. Це, за словами Гончаренка, був би найкращий для України сценарій. 

"Загалом мова йтиме про те, як не допустити більшої конфронтації між Росією та колективним Заходом, до якого належить і Україна", — резюмував нардеп. 

Нагадаємо, що головна мета зустрічі президентів США та Російської Федерації Джо Байдена та Володимира Путіна — деескалація напруги у світі. Так вважає народна обраниця від партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

иван

16 червня 2021, 14:15

Гончаренко человек-флюгер. То подлизывал Януковичу, то Парашенко, а теперь ищет себе нового хозяина. Его слова - пыль на ветру.


Новини