Головна Новини Політика рада Нардеп назвала головну мету зустрічі Байдена з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп назвала головну мету зустрічі Байдена з Путіним

Євгенія Кравчук також підкреслила впевненість у позиції Сполучених Штатів

16 червня 2021, 13:26
Поділіться публікацією:

Головна мета зустрічі президентів США та Російської Федерації Джо Байдена та Володимира Путіна — деескалація напруги у світі. Так вважає народна обраниця від партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук, передає кореспондент видання "Коментарі". 

Нардеп назвала головну мету зустрічі Байдена з Путіним

Евгенія Кравчук - фото з відкритих джерел

"Основне завдання зустрічі Байдена й Путіна — це деескалація напруги у світі загалом. Треба, щоб світ не скотився в загальну кризу. Ставки були підняті дуже високо. Путін брязкає зброєю на кордонах з Україною. Байден зараз демонструє, що "Сполучені Штати повернулись", і загалом він зараз має виправляти специфічну політику Трампа", — говорить нардеп. 

Євгенія Кравчук також звертає увагу на те, як готувалися обидва президенти до зустрічі. На думку депутата, Джо Байден має намір виступити із консолідованою позицією від західного світу, у той час, як Володимир Путін — "виходить наодинці з ядерною валізою":

"Президент США до цього взяв участь в саміті НАТО, Великої сімки... Тобто він виходить із консолідованою позицією від західного світу, від найсильніших країн, від усіх демократій. А Путін виходить наодинці з ядерною валізою. Бо, власне, через це він і змушує із собою говорити, бо економічно Росія не є конкурентом у світі, бо у РФ ВВП, як ВВП штату Техас. У Росії є лише військові потуги й конфлікти, у які вони затягають цивілізований світ", — сказала Кравчук. 

Вона також підкреслила впевненість у позиції США, які неодноразово заявляли, що підтримують суверенітет України, не визнають анексію та вважають Росію стороною конфлікту. 

Нагадаємо, що сьогодні, 16 червня, у Женеві має відбутися зустріч Джо Байдена з Володимиром Путіним. Експерти для видання "Коментарі" оцінили заяви Путіна і в цілому меседжі, які надсилає Росія колективному Заходу напередодні американо-російського саміту, а також, до чого — до війни або миру — ми станемо ближче після саміту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини