Головна Новини Політика рада Підласа хоче запровадити податок для тих, хто має зарплату 20 тис грн: що обурило українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Підласа хоче запровадити податок для тих, хто має зарплату 20 тис грн: що обурило українців

Любителька брендів Gucci та Dolce & Gabbana Роксолана Підласа вигадала, як збільшити надходження до бюджету

19 січня 2024, 10:00 comments1844
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", гідну конкуренцію голові комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данилу Гетманцеву тепер може скласти його соратниця по "Слузі народу" голова парламентського комітету з питань бюджету Роксолана Підласа. Нардеп запропонувала підвищити військовий збір із 1,5% до 3% для "багатих" українців, які заробляють понад 20 тис. грн. (середня зарплата в Україні – 17,9 тис. грн).

Підласа хоче запровадити податок для тих, хто має зарплату 20 тис грн: що обурило українців

Роксолана Підласа. Фото з відкритих джерел

Крім того, нардеп висловилася за введення податку на розкіш, під який, на її думку, можуть підпадати нові iPhone. Свою думку Підласа озвучила в ефірі загальнонаціонального телемарафону. Йшлося про те, де Україні брати гроші на мобілізацію, і депутат розповіла про ідеї, які зараз розглядаються. Серед іншого, вона запропонувала запровадити прогресивну податкову шкалу для військового збору.

На такі ініціативи представниці "Слуги народу" вже відреагували соцмережі, звернувши увагу на робоче вбрання Роксолани Підласої, в якому вона відвідує Верховну Раду. Зокрема, нещодавно нардеп з'явилася в парламенті у блузці Gucci вартістю 1700 доларів (приблизно 68 тисяч грн), а також із сумочкою Dolce & Gabbana приблизною вартістю 55 тисяч гривень.

Користувачі соцмережі звернули увагу на те, що якось не в'яжеться любов до розкоші Роксолани Підласої з її бажанням обкласти додатковими податками українців, які заробляють 20 тисяч гривень, що порівняно з доходами самої Підласої – мізер. Адже офіційна зарплата нардепа Роксолани Підласої приблизно 40 тисяч гривень, але вартість її вбрання набагато більша.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Верховній Раді відповіли, скільки Україна зможе протриматися без фінансової допомоги Заходу.

Підласа хоче запровадити податок для тих, хто має зарплату 20 тис грн: що обурило українців - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валерій

22 січня 2024, 10:52

Яке воно кончене

Валерій

22 січня 2024, 10:52

Яке воно кончене

афанасий

22 січня 2024, 08:37

никогда не перестану удивляться крайней степенью тупизны

Правдоруб

19 січня 2024, 18:26

Этих тварей нужно стрелять!!!


Новини