Головна Новини Політика рада Перший віце-спікер ВР розповів, скільки нардепів залишили Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший віце-спікер ВР розповів, скільки нардепів залишили Україну

Близько 20 українських народних депутатів зараз перебувають за кордоном

15 березня 2022, 12:20
Поділіться публікацією:

Близько 20 народних обранців у цей час перебувають за кордоном. При цьому не всі з них поїхали з України, коли в країні війна, щоб зміцнювати дипломатичний фронт, є ті, хто з політичних міркувань прийняв рішення – залишити рідну країну. Про це під час загальнонаціонального телемарафону розповів перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко.

Перший віце-спікер ВР розповів, скільки нардепів залишили Україну

Верховна Рада. Фото: з відкритих джерел

Віце-спікер Верховної Ради зазначив, що є різні цифри – скільки зараз народних депутатів не в Україні з тих чи інших причин.

Олександр Корнієнко зазначив, що він не хотів би впадати у подробиці та конкретизувати. Якщо говорити загалом, продовжив парламентарій, то тих нардепів, які поїхали з України, щойно почалася війна, приблизно 20 людей. Більшість із них і у мирний час займали непатріотичну позицію. Навіть під час голосування у Раді всіляко показували це.

При цьому Корнієнко уточнив, що 9 його колег перебувають не в Україні, бо наразі у відрядженні у Раді Європи.

Перший віце-спікер, наголосив, щойно закон про колаборантів набуде чинності, спецслужби України подбають у тому числі і про нардепів-зрадників, які залишили Україну або посіли непроукраїнську позицію всередині країни.

Читайте також на сайті "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський розповів про два кроки податкової реформи, анонсувавши максимально спрощені правила для роботи бізнесу, який має включатися в роботу на тих територіях України, де не ведуться активні бойові дії. Президент також заявив, що в подальшому будуть презентовані наступні кроки реформи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини