Головна Новини Політика рада Павло Нусс розповів, до чого варто готуватися українцям після відставки Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Павло Нусс розповів, до чого варто готуватися українцям після відставки Разумкова

Єдине, що можна сказати точно, так це те, що Україну чекають дострокові парламентські і президентські вибори

30 вересня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

Не минуло й півгодини після виходу інтерв'ю голови Верховної Ради порталу "Українська правда", де він говорив, що у відставку не збирається, як стало відомо, що глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія попросив підписні листи для зняття Дмитра Разумков з займаної високої посади. При цьому "слуги народу" й гадки не мають, в яку конституційну кризу втягують країну. Таку думку спеціально для видання "Коментарі" висловив політичний аналітик Павло Нусс.

Павло Нусс розповів, до чого варто готуватися українцям після відставки Разумкова

Дмитро Разумков Фото з відкритих джерел

Він зазначив, президент Володимир Зеленський своїм же рішенням делегував Дмитра Разумкова на цю посаду, і опозиція, якою виступає фракція "Європейська Солідарність", не брала участі в голосуванні за призначення Разумкова, і тому не братиме участі в голосуванні за його відставку. Єдине, що можна сказати точно, так це те, що Україну чекають дострокові парламентські і президентські вибори.

"Які перспективи для опозиції? Чи не погані. За даними різних соціологічних опитувань, "Європейська Солідарність" — найпопулярніша опозиційна партія, яка наздоганяє партію влади і незабаром їх підтримка зрівняється. Створена Порошенко і його найвірнішими однодумцями "ЄС" наростила свою підтримку після виборів в 2,5 рази, маючи тепер 19,1% після того, як на виборах мала тільки 8%, і сам Порошенко наздоганяє за рейтингом Зеленського. За Разумкова, я не виключаю і ситуативного політичного союзу з опозицією ", — зазначив Павло Нусс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спікер Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив про те, що в "Слугу народу" готують його відставку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини