Головна Новини Політика рада Партію передають в руки опонентам. Нардеп Мазурашу вийшов зі «Слуги народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Партію передають в руки опонентам. Нардеп Мазурашу вийшов зі «Слуги народу»

Народний депутат Георгій Мазурашу обурений тим, що колеги по партії і фракції за всі роки роботи у Верховній Раді не підтримали жоден його законопроєкт, передає портал «Коментарі»

9 лютого 2024, 17:19
Поділіться публікацією:

Народний депутат Георгій Мазурашу розповів, що вступив до лав "Слуги народу", бо очкував на те, що політична сила зміниться.

Партію передають в руки опонентам. Нардеп Мазурашу вийшов зі «Слуги народу»

Мазурашу повідомив про вихід зі СН

"Не так сталось, як гадалось. Більше того, навіть саму партію, як бачу, поступово передають в руки опонентів, які тепер типу стали "своїми", або просто "так треба" комусь, не дуже розумію. Така партійність точно не для мене",
— повідомив у Фейсбуці Мазурашу.

Разом з тим, нардеп не буде виходити із фракції "Слуга народу" у парламенті навіть попри те, що колеги за всі роки роботи не підтримали жодну з його законодавчих ініціатив.

"За 4 роки 5 місяців і 12 днів роботи в парламенті рідна фракція жодного разу не підтримала жодну мою законодавчу ініціативу. Ну, не може ж бути так, що з понад 70 законопроєктів жодна, прям жодна-жодна не заслуговує на підтримку рідною фракцією",
- відзначив Мазурашу.

При цьому він додав, що достатньо некомфортно перебувати у фракції разом з деякими особами, які, на його думку, працюють проти інтересів України та народу.

Нагадаємо, як раніше передавав портал "Коментарі", нещодавно із партії і фракції вийшла нардеп Мар’яна Безугла. Політик заявила, що в "Слузі народу" кожен сам по собі, за роки війни, політсила не змінилася і залишилась такою, як була в 2019 році. Вона додала, що всі її спроби доказати, що партії треба вибратися із зелених хмаринок 2019, змінити формат, позиціонування, розсекретити дані щодо воюючих членів партії (а їх немало), приділити увагу ідейній складовій та ризикам регіонального колабораціонізму, корупції тощо, — все ігнорувалося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини