Головна Новини Політика рада Опублікований список депутатів-прогульників: їх потрібно знати в обличчя
commentss НОВИНИ Всі новини

Опублікований список депутатів-прогульників: їх потрібно знати в обличчя

12 народних депутатів пропустили 90% голосувань протягом двох років роботи Верховної Ради дев'ятого скликання

3 вересня 2021, 14:35
Поділіться публікацією:

12 народних обранців не були присутні на 90% голосувань протягом двох років роботи Верховної Ради дев'ятого скликання. Як передає видання "Коментарі", про це свідчать дані дослідження Комітету виборців України.

Опублікований список депутатів-прогульників: їх потрібно знати в обличчя

Верховна Рада Фото: з відкритих джерел

Активісти КВУ уважно проаналізували роботу народних обранців за перші 2 роки роботи і прийшли до висновку, що 12 парламентаріїв були відсутні під час голосування в парламенті. Лідером антирейтингу є представник "ОПЗЖ" Вадим Столар, він взяв участь лише в 2,5% голосувань. Далі йде Степан Івахів з групи "За майбутнє", у нього показник участі в голосуваннях на рівні 4%. Далі йде ще один представник "ОПЗЖ" Вадим Рабинович. У нього 5% участі в голосуваннях. У позафракційного Андрія Деркача і нардепа "ОПЗЖ" Ігоря Абрамовича по 7%. У Ігоря Палиці з "За Майбутнє", позафракційних Олександра Дубинського і Дмитра Шенцева — 8%. Тараса Козака з "ОПЗЖ" — 9%. І по 10% у Олександра Гереги з "За майбутнє", Юлії Льовочкіної з "ОПЗЖ", Олександра Фельдмана з "ОПЗЖ".

У підсумку, найбільше прогульників виявилось у фракціях "ОПЗЖ" і "За Майбутнє". Знову ж таки, якщо відштовхуватися від аналізу КВУ, то краще за все показники у фракцій "Слуга народу" (84%) і "Європейської солідарності" (80%). Парламентарії цих фракцій були активними і найбільше брали участь в голосуваннях.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Верховна Рада погодила очікувану інфляцію в Україні в 2022-2024 роках.

Також читайте на "Коментарях" — Верховна Рада має намір закупити килимів на один мільйон. Законодавці працювати хочуть з розкішшю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини