Головна Новини Політика рада Олексій Гончаренко: у «Слуги народу» не вистачить голосів за відставку Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Олексій Гончаренко: у «Слуги народу» не вистачить голосів за відставку Разумкова

Гончаренко вважає, що "слуги народу" не зможуть без допомоги других нардепів зняти Разумкова

5 жовтня 2021, 07:52 comments1143
Поділіться публікацією:

Є дуже велика ймовірність, що за відставку голови Верховної Ради Дмитра Разумкова фракція "Слуга народу" не зможе самотужки набрати мінімально необхідних 226 голосів. Отже, без допомоги інших політичних гравців Володимиру Зеленському не вдасться "переламати парламент". Як інформує видання "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив нардеп фракції "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко.

Олексій Гончаренко: у «Слуги народу» не вистачить голосів за відставку Разумкова

Дмитро Разумков Фото: Громадське

За словами нардепа, сьогодні всі, хто так відчайдушно критикує Офіс президента, та й самого Володимира Зеленського, мають можливість не словом, а ділом показати свою позицію. Можна не дати президенту "переламати парламент". Гончаренко наголосив, потрібно так зробити не тому що Дмитро Разумков хороший, а тому що це неправильно, що президент визначає, хто у нас спікер в парламентсько-президентській республіці.

Олексій Гончаренко вважає, що для цього потрібно всього лише, щоб групи "За майбутнє", "Довіра" та інші нардепи не зі "Слуги народу" не дали за відставку Разумкова жодного голосу.

"Якщо це станеться, то я вам кажу, ймовірність дуже велика, що "слуги" самостійно не наберуть мінімальних 226 голосів. І своїм депутатам вони говорять, а там є люди, яких вони зараз ламають, кажуть вони їм таке — ти не голосуєш, у нас є хлопці з "Довіри" і з "За майбутнє", вони нам дадуть голоси і все буде добре. Якщо якомога більше нардепів заявлять про свою позицію, що вони не голосують, то тоді у нас може бути дійсно, що щось зміниться в парламенті", — зазначив Гончаренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в "Слузі народу" відкинули прохання Разумкова про зустріч.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини