Головна Новини Політика рада Дуже зухвало: в «Слузі народу» відкинули прохання Разумкова про зустріч
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуже зухвало: в «Слузі народу» відкинули прохання Разумкова про зустріч

Фракція "Слуга народу" відмовилася зустрічатися зі спікером Верховної Ради Дмитром Разумковим, відставку якого вона ініціювала раніше

4 жовтня 2021, 12:37
Поділіться публікацією:

Голові Верховної Ради Дмитру Разумкова було відмовлено в зустрічі з фракцією "Слуга народу", яка і делегувала його на пост глави парламенту після дочасних парламентських виборів. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив сам Дмитро Разумков на засіданні Погоджувальної ради парламенту 4 жовтня.

Дуже зухвало: в «Слузі народу» відкинули прохання Разумкова про зустріч

Дмитро Разумков. Фото: сайт Верховної Ради

Дмитро Разумков зазначив, що його ініціативою було провести зустріч із провладною фракцією "Слуга народу" сьогодні о 18:00. Спікер додав, тема зустрічі ні для кого не є секретом — це ініціатива нардепів "Слуги народу" просувати питання про зняття його з посади голови Верховної Ради. Але пропозиція про зустріч відкинули. Відмова була підтверджена офіційним листом від фракції "Слуга народу" на ім'я голови Верховної Ради.

Далі Дмитро Разумков публічно звернувся до голови "Слуги народу" Олександра Корнієнка, який був присутній на Погоджувальній раді, уточнивши, чи точно немає сенсу в такій зустрічі? На це Олександр Корнієнко ствердно кивнув головою, давши зрозуміти, що питання з відставкою вже практично вирішене.

Спікер Верховної Ради також звернувся до представників інших фракцій з пропозицією провести таку зустріч, на якій він відзвітував би про проведену роботу на посаді керівника парламенту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардеп із фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук розповіла, що на розширеній нараді у Трускавці була визначена кандидатура претендента на пост голови ВР від "Слуги народу". Кравчук висловила впевненість, що зміни у президії Верховної Ради будуть тільки на користь Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини