Головна Новини Політика рада Олександр Корнієнко дав коментар про смерть Антона Полякова
commentss НОВИНИ Всі новини

Олександр Корнієнко дав коментар про смерть Антона Полякова

Причиною смерті нардепа називають проблеми з серцем

8 жовтня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Колишній представник президентської фракції "Слуга народу" Антон Поляков 8 жовтня був знайдений без ознак життя. У поліції повідомляють, що нардепу стало погано, коли він їхав в таксі Києвом. Водій викликав "швидку", але врятувати нардепа не вдалося.

Олександр Корнієнко дав коментар про смерть Антона Полякова

Народний депутат Антон Поляков, фото з відкритих джерел

Тіло Антона Полякова направлено на судово-медичну експертизу. Причиною смерті називають гостру коронарну недостатність, гостру ішемічну хворобу серця. У поліції розглядають версію природної смерті нардепа, отруєння та ще декілька версій, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. На місці працювали слідчі та криміналісти, судово-медичний експерт.

Під час брифінгу голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко висловив жаль з приводу смерті Полякова, передає кореспондент порталу "Коментарі".

"Це єдина людина з якою ми з'ясовували справедливість та з якою я ходив до НАБУ. У мене багато з ним спогадів. Я дуже жалкую про те, що трапилося. Попри всі політичні моменти він був людиною, яка хотіла справедливості, хотіла, щоб Україна жила краще", — зазначив Корнієнко.

Як повідомляв портал "Коментарі", за словами таксиста, Антону Полякову в один момент стало дуже погано. Його нудило, політик не міг тримати себе в руках, у нього навіть почалися судоми. Таксист, проїжджаючи по проспекті Соборності, побачив чоловіка, який ледь тримався на ногах, він піднімав руку і намагався зупинити автомобіль. Цим чоловіком був Антон Поляков.

Також ми писали, що за чотири дні до смерті Поляков в прямому ефірі заявив, що дав свідчення НАБУ по конвертах "слуг". Крім того, в ніч його смерті в Києві нібито відключилася система SmartCity, а з нею і всі відеокамери в місті. Дивно й те, як було знайдено тіло нардепа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини