Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп Поляков знайдений мертвим
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Поляков знайдений мертвим

Екс-спікер парламенту Дмитро Разумков повідомив про смерть Антона Полякова

8 жовтня 2021, 08:25 comments1869
Поділіться публікацією:

Колишній представник президентської фракції "Слуга народу" Антон Поляков сьогодні був знайдений без ознак життя. Таку інформацію повідомив екс-спікер парламенту Дмитро Разумков у себе в Телеграм, інформує видання "Коментарі".

Нардеп Поляков знайдений мертвим

Антон Поляков Фото: сайт Верховної Ради

Дмитро Разумков висловив надію, що правоохоронцям вдасться встановити істинну причину відходу в інший світ народного обранця.

Як повідомляють в поліції, 8 жовтня надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова — народного депутата України.
Попередньо правоохоронці встановили, що чоловікові стало погано по дорозі в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.
Правоохоронці повідомляють, що зараз на місці події поліцейські проводять всі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлено на судово-медичну експертизу, яка повинна встановити причину смерті. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою "Природна смерть".
Тривають слідчі дії.
Цікаво, що всі цінні речі загиблого на місці і незаймані. Також видимих тілесних ушкоджень немає, на тілі слідів катувань також не виявлено.
Нагадаємо, вперше про ім'я та прізвище Антона Полякова стало відомо після позачергових парламентських виборів в 2019 році. Тоді нардеп-мажоритарник від "Слуги народу", що представляє Чернігівщину, отримав щасливу акцію зайняти одне з крісел у Верховній Раді, сформувавши монобільшість. Але вже 15 листопада 2019 року "слуги народу" виключили Полякова з фракції — як говорили, через порушення домовленості про спільне голосування з чутливих питань і конфлікт з керівництвом фракції і тодішнім керівником Офісу президента Андрієм Богданом.
Після виключення Поляков вступив в групу "За майбутнє", яку асоціюють з Коломойським.
Читайте також на порталі "Коментарі" — невідомий напав на колишнього "Слугу народу" Полякова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Нардеп Поляков найден мертвым
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор

8 жовтня 2021, 07:35

Вова прибирає свідків...


Новини