Головна Новини Політика рада Новий рейтинг партій: крім старих гравців до Ради проходять колишній прем'єр та спікер
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рейтинг партій: крім старих гравців до Ради проходять колишній прем'єр та спікер

Найбільше підтримки має провладна "Слуга народу", за неї знову готові проголосувати 18% українців

10 грудня 2021, 14:14 comments1218
Поділіться публікацією:

Згідно з останнім опитуванням компанії "Рейтинг" до кістяка партій, які мають найбільше шансів потрапити до Верховної Ради, додалися ще три політичні сили – "Розумна політика" Разумкова, "Українська стратегія Гройсмана", партія "Наші". Про це повідомляє портал "Коментарі".

Новий рейтинг партій: крім старих гравців до Ради проходять колишній прем'єр та спікер

Верховна Рада. Фото: slovoidilo.ua

Якби вибори відбулися найближчої неділі, то до парламенту пройшли б "Слуга народу". Президентська партія здобула б перемогу, набравши 18% голосів. На другому місці розмістилася "Європейська Солідарність" з 13,7%. Третьою стала б "ОПЗЖ" із 11,4%. Четвертою у рейтингу є "Батьківщина". За неї готові віддати свої голоси 11,4%. І ось далі в рейтингу опиняється партія Разумкова "Розумна політика" з 7,5%, при тому, що невідомо, хто саме сьогодні в команді Разумкова, та ще й немає остаточної назви партії екс-спікера.

Наступною після партії Разумкова йде партія "Українська стратегія Гройсмана". За Гройсмана та його політичну силу готові проголосувати 6,2%. Майже стільки ж українців готові підтримати партію "Сила та честь".

Останньою партією, яка за результатами соцопитування долає прохідний бар'єр до Ради, виявилася партія Євгена Мураєва "Наші". Має 5,2%.

В аналітичній записці до соцопитування йдеться, що з листопада рейтинг президентської партії трохи зріс, тоді як рейтинг головних її опонентів із "ЄС" знизився. Також зросла підтримка у партії Тимошенко, Разумкова та Гройсмана. Єдина партія, яка не додала та не відбавила у підтримці – це "ОПЗЖ".

Читайте також на порталі "Коментарі" — плани Разумкова під назвою нової партії – під питанням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини