Головна Новини Політика внутрішня політика Плани Разумкова з назвою нової партії – під питанням: «слуги народу» переживають за рейтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Плани Разумкова з назвою нової партії – під питанням: «слуги народу» переживають за рейтинг

Використовувати прізвище у назві партії можуть просто заборонити

3 листопада 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

У "Слузі народу" можуть завадити планам колишнього голови Верховної Ради створити партію у назві якої було б його прізвище. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив політичний експерт Валерій Клочок.

Плани Разумкова з назвою нової партії – під питанням: «слуги народу» переживають за рейтинг

Дмитро Разумков Фото: Українська правда

Політолог розповідає, учора Верховна Рада України проголосувала зміни до закону "Про політичні партії в Україні" щодо фінансової звітності. Цей закон давно обговорюється в експертних колах, точніше, його нова редакція.

"Я, як причетний до партійних процесів на практиці, справді можу підтвердити необхідність якісного оновлення чинного законодавства, яке регулює партійне будівництво та партійну діяльність загалом. Наскільки мені відомо, законопроект готується до внесення, і доля його буде непростою. Однією з новел, про яку заявляли мої колеги, може бути назва партії. Бо з такою проблемою вже стикалися партійці в судах. І час від часу лідери партій використовують своє прізвище для популяризації свого проекту", – наголосив Валерій Клочок.

Він додає, як варіант, використати прізвище у назві партії можуть просто заборонити. У таку "історію" може потрапити і екс-спікер Верховної Ради Дмитро Разумков. Два дні тому соціологи видали на гору, що умовна партія Разумкова проходить до парламенту – 5,5%.

За словами Валерія Клочка, лідером електоральних симпатій залишається "Слуга народу" – за неї готові віддати свої голоси 15% опитаних. За нею слідує "Європейська солідарність" (12,4%). Далі розташувалися "Опозиційна платформа – За життя!" (7,5%) та "Батьківщина" (7,2%) У такій ситуації Дмитру Разумкову варто замислитися.

Читайте також на порталі "Коментарі" – партію Разумкова на Дніпропетровщині може очолити герой програми "Давай одружимося".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини