Головна Новини Політика рада «Не знаю, в якому стані люди дають коментарі»: Разумков «розбив» ідею Арестовича про перейменування України
commentss НОВИНИ Всі новини

«Не знаю, в якому стані люди дають коментарі»: Разумков «розбив» ідею Арестовича про перейменування України

Спікер парламенту підкреслив, що "хайпувати" на назві України не є державницькою позицією

6 вересня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Глава Верховної Ради Дмитро Разумков розбив в пух і прах ідею радника глави Офісу президента, спікера української делегації в ТКГ Олексія Арестовича про те, щоб дати Україні подвійну назву "Україна-Русь". Як передає видання "Коментарі", своїми одкровеннями глава парламенту поділився під час спілкування з журналістами перед стартом роботи парламенту, який завтра виходить з літніх канікул, пише "Лівий Берег".

«Не знаю, в якому стані люди дають коментарі»: Разумков «розбив» ідею Арестовича про перейменування України

Дмитро Разумков заперечив можливість перейменування України Фото: УНІАН

Дмитро Разумков, розмірковуючи про ідею Олексія Арестовича про перейменування України зазначив, ніхто не сперечається з тим, що Україні потрібні нововведення, але ось що стосується зміни назви країни, то це точно невірний хід. Разумков зазначив, сьогодні є одна назва нашої держави — Україна і ця назва здається прийнятною 99% громадян нашої країни. Тому немає ніякого резону цю тему виносити на обговорення. Краще подумати про те, як провести ряд потрібних реформ в нашій країні.

Глава Верховної Ради зазначив, що піднімати хайп на таких речах, як назва України не є правильним, це не державницька позиція.

"Не знаю, в якому стані люди дають коментарі", — резюмував Разумков.

Читайте на порталі "Коментарі" — спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович заявив, що до його ідеї про перейменування України в "Україну-Русь" поставилися з цікавістю в Офісі президента і навіть задумалися про можливу зміну. В підтвердження своїх слів Арестович запропонував звернути увагу на публічні виступи президента Зеленського, де часто звучить саме така назва, як він говорив — "Україна-Русь". При цьому Арестович не став відповідати на питання щодо того, як президент ставиться до можливої зміни назви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

6 вересня 2021, 19:28

ВСЯ КОМАНДА ЗЕЛЕНОГО ГОВНА ЭТО ЛИБО ДЕБИЛЫ ЛИБО УБЛЮДКИ!пОД СТАТЬ СЕБЕ ДЕРЬМО ВЫБИРАЕТ!


Новини