Головна Новини Політика рада Народному депутатові Сергію Шахову повідомили про підозру: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Народному депутатові Сергію Шахову повідомили про підозру: подробиці

За інформацією ЗМІ, мова ведеться про Сергія Шахова

22 листопада 2021, 22:44
Поділіться публікацією:

Одного з парламентарів  проінформували про підозру щодо декларування недостовірної інформації. Вартість прихованих даних майже 60 мільйонів гривень. Про це в соціальних мережах написала керівниця Офісу генпрокурора  Ірина Венедіктова. За інформацією джерела медіа РБК-Україна  мова ведеться про Сергія Шахова.

Народному депутатові Сергію Шахову повідомили про підозру: подробиці

ЗМІ повідомили, що це Сергій Шахова (фото з відкритих джерел)

За інформацією слідчих, до декларації за минулий рік депутат не вніс чимало відомостей про майно та нерухомість. Зокрема, котедж  та земельну ділянку на Київщині, 13 квартир в столиці, 8 місць для стоянки авто, 2 котеджі, загальна площа яких понад 2 тисячі кв. м, 27 земельних ділянок та 2 автомобілі. Також нардеп не подав дані про власні частки  в багатьох суб’єктах господарювання та не вказав доходи від реалізації нерухомості. Вартість незадекларованого  депутатського статку  становить майже 60 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Венедіктова розповіла, чому не арештували Медведчука8 жовтня Віктору Медведчуку вручили нову підозру. Його підозрюють у державній зраді та допомозі у здійсненні терористичної діяльності. Генеральна прокурорка України  Ірина Венедіктова України час свого виступу в ефірі програми Савіка Шустера, розповіла чи досить доказів у справі та чому нардепа не арештували відразу. Також вона прокоментувала чому людину, яку звинувачують у державній зраді та здійсненні терористичної діяльності, не арештовують. Генпрокурорка заявила, що люди мають бути рівними і у своїх можливостях. Тому відповідаючи на запитання, чи достатньо доказів, абсолютно точно заявила вона, що підозра законна і обґрунтована. Доказів для її сьогоднішнього оголошення достатньо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини