Головна Новини Політика рада Нардепи під оплески ухвалили рішення щодо Резнікова
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепи під оплески ухвалили рішення щодо Резнікова

Народні депутати проголосували за відставку Резнікова

5 вересня 2023, 14:55
Поділіться публікацією:

Верховна Рада проголосувала за відставку Олексія Резнікова з посади міністра оборони України. Це рішення підтримало 327 народних обранців. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив нардеп Ярослав Железняк.

Нардепи під оплески ухвалили рішення щодо Резнікова

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Парламентарій розповів, що Резніков сьогодні у Раді розповів, що військова допомога Україні досягла 100 млрд доларів.

"За півроку зробити запаси 200 тис. бронежилетів, 150 тисяч шоломів. Поставили 1,5 млн. зимової форми, 2 млн. літньої форми. На озброєння прийнято понад 200 зразків західної зброї", — цитує Резнікова депутат.

Також колишній міністр повідомив, що прийнято в експлуатацію понад 30 моделей українських дронів. Олексій Резніков зазначив, що на сьогоднішній день далеко не всі країни-члени НАТО досягли того рівня, на якому зараз Україна. Також повідомив, що "на фініші реформа закупівель" та Агентство з ресурсного забезпечення має показати результати у жовтні.

Зазначимо, президент України Володимир Зеленський офіційно заявив про те, що готовий змінити міністра оборони Олексія Резнікова на нинішнього главу Фонду державного майна (ФДМ) Рустема Умерова. Відповідні чутки з'явилися ще наприкінці серпня. Тепер вони набувають реальних рис. Резніков подав у Верховну Раду заяву про свою відставку, яку парламентарі підтримали. Як оцінюєте кадрові рішення? Чому вони приймаються саме зараз? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що стоїть за чистками, які анонсував Зеленський – чи пов'язана з цим підозра Коломойського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини