Головна Новини Політика рада Нардеп розповів, чому виходить із фракції "Слуга народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп розповів, чому виходить із фракції "Слуга народу"

Воронько покинув фракцію "Слуга народу" та перейшов до "Розумної політики"

1 лютого 2022, 11:55
Поділіться публікацією:

Народний депутат, член Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Олег Воронько повідомив, які причини його виходу з фракції "Слуга народу". Про це повідомляє кореспондент порталу "Коментарі".

Нардеп розповів, чому виходить із фракції "Слуга народу"

Із фракції "Слуга народу" вийшов ще один депутат, фото з відкритих джерел

За його словами, він є членом МФО "Розумна політика" та буде долучатися до створення нової політсили у вигляді партії Дмитра Разумкова. Причиною виходу з фракції монобільшості є розбіжність у підходах до реалізації ідей і виконання обіцянок, з якими йшла ця партія на вибори у 2019 році. 

Також він поділився, що кілька разів намагався поговорити з главою держави у межах своєї компетенції як члена профільного комітету та розповісти йому, яка ситуація у країні, але розмова по суті не відбулася.

Нардеп повідомив, що не згоден із політикою фракції щодо низки ухвалених законопроєктів, які принципово важливі для виборців. Тому він голосував проти законопроєкту щодо земельної реформи та багатьох інших. Воронько заявив, що не знає, чи отримували його однопартійці гроші у конвертах.

Як повідомляв портал "Коментарі", нардеп згадав про російських бомбардувальників, коментуючи позицію Німеччини щодо постачання зброї. Народний депутат Олексій Гончаренко наголосив, що заявляв про невдоволення позицією Німеччини на сесії ПАРЄ.

Нардеп Артем Дмитрук прокоментував події в Одеській міськраді та додав, що прагне об'єктивного розслідування. За його словами, є порізані відео, де видно лише, як Дмитрук чинить фізичний супротив, а є велика кількість відео, де видно, як народного депутата та ЗМІ штовхають і не пускають.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини