Головна Новини Політика рада Нардеп розповіла, які законопроекти треба прийняти, щоб прискорити вступ України в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп розповіла, які законопроекти треба прийняти, щоб прискорити вступ України в НАТО

Ірина Верещук вважає, що рішення країн-членів НАТО - заслуга президента країни та його команди, а також української опозиції

15 червня 2021, 11:43
Поділіться публікацією:

Вчора відбувся саміт НАТО, де підтвердили, що Україна може стати членом Північноатлантичного Альянсу через ПДЧ. Народний депутат від партії "Слуга народу" Ірина Верещук вважає, що це твердий крок країн-членів Альянсу щодо України. Про це народна обраниця розповіла кореспонденту видання "Коментарі":

Нардеп розповіла, які законопроекти треба прийняти, щоб прискорити вступ України в НАТО

Ірина Верещук - фото з відкритих джерел

"Я не скажу, що це величезний крок історичний. Але це точно той твердий крок, який мали зробити в НАТО і, звичайно, це заслуга нашого президента і його команди. І в тому числі опозиції, бо тут ми маємо бути єдині, оскільки це наш зовнішній вимір. Наші партнери в НАТО дуже скрупульозно і ретельно стежать за тим, як працює і опозиція, і влада в такому випадку, тому що ми всі один український народ і нам треба демонструвати єдність. Що і було продемонстровано", — зазначила Верещук. 

Нардеп назвала базові законопроекти, які варто ухвалити, аби привести Україну до стандартів НАТО:

"Серед базових законопроектів — це законопроекти про державну таємницю, а також про цивільний демократичний контроль. Це дуже важливо. В другому читанні про СБУ. У першому ми вже прийняли, це були оборонні закупівлі. Тепер їх потрібно імплементувати, бо мало прийняти закон, він має працювати", — зазначила Ірина Верещук. 

Раніше видання "Коментарі" писало, що експерт Українського інституту політики Єва Антоненко акцентує, щоб отримати ПДЧ, доведеться виконувати ряд реформ, які теоретично допоможуть просуванню нашої країни шляхом до євроатлантичної інтеграції. Приблизно те ж пізніше сказав і президент США Джо Байден, з усіх реформ зробивши наголос на антикорупційній. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

НовоРОССИЯ

15 червня 2021, 19:09

Где ж столько Адиетов набрали, одновременно. ах - да ... понятно —- на уСРАИНЕ! от же йибонатина захохляче-бЕндеро-муйдануто-животное парнокопытное. Рогулиха чертячия! Животное тысяче-мууувное!


Новини