Головна Новини Політика рада Нардеп різко висловився на адресу Гогілашвілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп різко висловився на адресу Гогілашвілі

Олексій Гончаренко прокоментував ситуацію зі звільненням Гогілашвілі

14 грудня 2021, 12:26
Поділіться публікацією:

Поведінку звільненого заступника міністра Монастирського та скандал з оприлюдненим відео з блок-посту оцінили народні обранці. Скільки ще таких чиновників при владі невідомо, розповів народний депутат від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко в коментарі кореспонденту порталу "Коментарі".

Нардеп різко висловився на адресу Гогілашвілі

Олександр Гогілашвілі, фото з відкритих джерел

"Є таке поняття як обличчя влади, так оце "хлібало влади". Він сам про те сказав, я трохи перефразував. Він повною мірою демонструє це: хамство, непрофесійність, недієздатність, "мутна" біографія, але є особиста прив'язка до вищих щаблів влади через дружину. На жаль, це не перший, не десятий, не тридцятий приклад. Коли перевірку проводять призначені керівники, то ці перевірки біографій беруть й викидають в смітник. Тоді з'ясовується, що заступник міністра має російський паспорт, був помічником депутата Валуєва. Не знаю, що ще ми про нього дізнаємося. Це як скринька Пандори, а скільки їх іще таких ми й не знаємо", — зазначив народний депутат про звільненого заступника міністра внутрішніх справ.

Колишній заступник міністра Монастирського прокоментував в соцмережах своє рішення написати заяву на звільнення. За його словами, йому соромно за нестриманість. Колишній посадовець зазначив, що він визнає свою провину.

Як повідомляв портал "Коментарі", депутати МФО "Розумна політика" будуть звертатися до Офісу генерального прокурора та ДБР, щоб компетентні органи розпочали кримінальне провадження проти колишнього заступника міністра Монастирського. Адже обставини подій має з'ясувати слідство, а винні мають нести відповідальність за свої дії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини