Головна Новини Політика рада Нардеп назвав реальну причину карантину у Верховній Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп назвав реальну причину карантину у Верховній Раді

За словами Железняка, у "слуг народу" не вистачало голосів для ухвалення рішень

30 січня 2022, 21:47
Поділіться публікацією:

Члени фракції "Слуга народу" ініціювали карантин у парламенті на два тижні не лише через високу захворюваність на COVID серед нардепів, а у зв'язку з тим, що не можуть ухвалювати закони нібито через фактичний розпад монокоаліції. Таку думку озвучив народний депутат партії "Голос" Ярослав Железняк в ефірі одного з українських телеканалів, пише "Сегодня".

Нардеп назвав реальну причину карантину у Верховній Раді

Ярослав Железняк - фото з відкритих джерел

"Щодо карантину – не вірте, що ця історія пов'язана виключно з тим, що у нас багато колег хворіють. Насправді багато, і бажаю всім здоров'я, але головна причина – у них немає монобільшості", — заявив народний обранець.

Железняк зазначив, що під час засідань Ради минулого тижня у "слуг народу" не вистачало голосів для ухвалення рішень.

За словами нардепа "Голосу", у парламенті вирішили оголосити карантин, щоб " зберегти обличчя і не виставляти до зали Верховної Ради закони, знаючи, що вони будуть провалені".

"А вони будуть провалені, тому що коаліції зараз фактично не існує, вона є лише де-юре", – сказав Железняк.

Нагадаємо, що 27 січня 233 голосами "за" український парламент ухвалив рішення перенести пленарні засідання через коронавірусний спалах — у Раді захворіли десятки народних обранців.

Раніше портал "Коментарі" писав, що політичний експерт Віталій Бала також дотримується думки, що основна причина, через яку Верховна Рада вирушила на карантин, не у високій захворюваності на COVID-19. Фахівець зазначив, що перерва потрібна насамперед представникам монобільшості, щоб провести розмову зі "слугами", налаштувавши їхню єдність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини