Головна Новини Політика рада Нардеп із Донбасу написав заяву про складання мандату
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп із Донбасу написав заяву про складання мандату

Нардеп Андрій Аксьонов написав заяву про складання мандату

9 січня 2023, 13:47 comments1975
Поділіться публікацією:

Народний депутат Андрій Аксьонов написав заяву про складання мандату. Він обрався до Верховної Ради після перемоги на проміжних виборах. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Нардеп із Донбасу написав заяву про складання мандату

Верховна Рада. Фото: із відкритих джерел

Народний обранець не уточнив, чому його колега лише зараз вирішив скласти мандат. Сам Аксьонов поки що теж не коментував свою позицію.

Варто зазначити, що Андрій Аксьонов як представник партії "Порядок" потрапив до Верховної Ради після довиборів у березні 2021 року. Він здобув перемогу на 50-му одномандатному окрузі на Донеччині. До цього Аксьонов був мером Добропілля (Донецька область).

Раніше в кулуарах парламенту ходили чутки про те, що Аксьонов має подвійне громадянство. Деякі з нардепів стверджували, що в Аксьонова є російський паспорт і він допомагав в організації рейкового "референдуму ДНР" у Добропіллі. Чи це так – невідомо. Адже фактів, які б це підтверджували, ніхто не оприлюднив.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада достроково позбавила повноважень народного депутата Юлію Льовочкіну , яку було обрано до парламенту від "ОПЗЖ".

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Кремлі Дмитро Пєсков прокоментував "корейський варіант" світу з Україною.

Раніше "Коментарі" писали — доки у Росії будують міфічні плани щодо розділу України за корейським сценарієм, союзники передають нам дедалі більше озброєнь, готуючи чергові приємні сюрпризи. Видання "Коментарі" поцікавилося в експертів — чи є зараз у Росії реальні союзники, а також, що для РФ означатиме крах путінського режиму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Стас

10 січня 2023, 08:23

Чекаємо тепер коли чмоня Олексій Гончаренко складе повноваження і піде рити окопи під Києвом.


Новини