Головна Новини Політика рада Майже 60% українців вважають, що Микола Тищенко має скласти депутатський мандат
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже 60% українців вважають, що Микола Тищенко має скласти депутатський мандат

Більше половини респондентів однозначно негативно оцінює його діяльність

30 січня 2023, 14:19
Поділіться публікацією:

Компанія "Active Group" провела дослідження громадської думки щодо поїздки народного депутата від "Слуги Народу" Миколи Тищена у Таїланд нібито для зустрічі з українською громадою в готелі Novotel (Бангкок). Сам Тищенко заявив, що виїхав у закордонне відрядження, проте голова Верховної Ради Руслан Стефанчук не підтвердив, що таке відрядження Тищенка мало місце. У зв'язку із цим нардепа виключили із партії "СлугаНароду".

Майже 60% українців вважають, що Микола Тищенко має скласти депутатський мандат

Микола Тишенко. Instagram

 

69,2% респондентів вважає, що Тищенко повинен скласти мандат народного депутата, швидше так – вважає 15,1% опитаних. Однозначно проти здачі мандату депутатом висловилися 1,3% опитаних, швидше ні – 0,9%. Разом з тим складно відповісти на це запитання було 13,5% українців.

 

Виключно негативно діяльність нардепа оцінили 58,5% опитаних. Схильні вважати діяльність нардепа негативною, ніж позитивною – 20,4% респондентів. Цілком позитивно про працю Тищенка відгукнулися менше 1% українців, швидше позитивно – 3,8%.

 

Разом з тим, як свідчить дослідження, українці добре знають про цього народного обранця. Принаймні так відповіло 79,6% опитаних. Вперше чули це прізвище 3,3%.


Дослідження "Active Group" здійснила за допомогою онлайн-панелі "SunFlower Sociology" шляхом самозаповнення анкет громадянами України віком 18 та більше років 28 січня. Вибірка600 анкет (репрезентативна за віком, статтю і регіоном України).


Як стало відомо, Тищенко виїхав до Таїланду ще 30 грудня. Сам Тищенко стверджує, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія знав про його поїздку в Азію. Попри рішення монобільшості, Тищенко не втратив депутатський мандат. Скласти його можна лише за власним бажанням.


Раніше "Коментарі" писали, чи підтримують українці закон про посилення відповідальності для військових. 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4447

30 січня 2023, 14:32

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини