Головна Новини Політика рада Лідерка "Голосу" помітно схудла: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідерка "Голосу" помітно схудла: подробиці (ФОТО)

Кіра Рудик похвалилася своїми результатами в Instagram

24 січня 2022, 18:50
Поділіться публікацією:

Очільниця політичного об’єднання "Голос"  Кіра Рудик розмістила  в соціальних мережах звіт про те, як вона відчутно схудла. За трохи більше, як три місяці нардепка стала стрункою і  вродливішою. Про це вона розповідає на своїй сторінці в Instagram.

Лідерка "Голосу" помітно схудла: подробиці (ФОТО)

Кіра Рудик (фото: instagram.com/kira.rudik)

 Молода політикиня зазначає, що не приймала магічних пігулок, навпаки, системно оздоровлювала свій організм за допомогою здорового сну, спорту і здорового харчування.

 За словами Кіри Рудик, їй зараз надсилають не лише компліменти, але й питання  про досягнуті позитивні зміни у власному зовнішньому вигляді. Тому вона розповідає, як працює над собою. Гарних результатів молода жінка досягла, не використовуючи магічні пігулки, які доступні лише парламентарям. Бо її питали про такі нісенітниці, чи якісь унікальні програми, що обіцяють 10 кг за 10 днів. Вона розчарувала своїх прихильників  своїми методами. Бо вони відомі всім.

 Як стверджує лідерка "Голоса", будь-які зайві кілограми з’являються через порушення жирового і вуглеводного обміну. Якщо людина займається спортом, робить пробіжки, дотримується раціонального харчування, і не худне, то є збої в організмі. І щоб виправити це, потрібно йти на прийом до досвідченого лікаря-фахівця. Саме ендокринолог після обстеження скаже, які проблеми є у вас і як це поправити.

 Для політикині вироблені звички до системності та постійної роботи над своїми проблемами, важливіші за швидкий результат. Дієти дають швидкий результат, але вага повертається. Тому вона має власне переконання  про системність в тому, чим би не займалась. Бізнесом, політикою, стосунками, тут є важливим – системний підхід. Хто  працює багато часу та постійно – врешті матиме гарні результати. Потрібно регулювати під себе три основні чинники – харчування, заняття спортом і тривалість сну.

 Нардепка переконана, що зайва вага з’являється через те, що в житті політика мають місце постійні недосипання, нічне харчування, стреси і те, що не залишається часу для себе. Вона має дуже насичене життя, в якому сон в авто, ефіри, робочі засідання і режим стресу. Тому дає пораду, серед постійної зайнятості, успіхів і невдач, розв'язання чужих проблем, пам’ятати про себе. Навіть при режимі постійної зайнятості час для спорту можливий.

 Також Кіри Рудик розповіла, як  виглядає розпорядок її дня. Він розпочинається або завершується пробіжкою. В харчуванні – мало нового. Також їй потрібно ще подбати про якість здорового сну, навіть якщо важко добитись збільшення його кількості. Для неї важливо контролювати рівень кисню в спальні, обов’язковою є комфортна ковдра і присутність тепленької та улюбленої кішки, на ім'я Мішель.  Виходить, що немає тут ніяких секретів, все тільки розумно сплановано.

 В соціальних мережах політикиня  виставила фото з власного раціонального сніданку – два варені курячі яйця, свіжі огірки та обов’язково зелень.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Рудик розповіла, чому повідомлення про держпереворот може вплинути на економіку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини