Головна Новини Політика рада «Корупційна клоака»: нардеп від «Слуги народу» розкритикувала одне із національних агентств (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Корупційна клоака»: нардеп від «Слуги народу» розкритикувала одне із національних агентств (ВІДЕО)

В установі всіляко сприяють корупції, стверджує Янченко

30 березня 2021, 15:15
Поділіться публікацією:

Створене у 2015 році агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) не бореться з корупцією, а множить її. Таку думку висловила народний депутат від "Слуги народу" Галина Янченко в ефірі телеканалу "НАШ" під час обговорення другої річниці з моменту першого туру президентських виборів, де перемогу отримав Володимир Зеленський.

«Корупційна клоака»: нардеп від «Слуги народу» розкритикувала одне із національних агентств (ВІДЕО)

Нардеп від "Слуги народу" розкритикувала АРМА. Фото із відкритих джерел

За словами нардепки, не як інакше, окрім "корупційної клоаки", цей орган назвати не можливо.

"Створене [агентстсво] для того, щоб розпоряджатися грошима, власністю і активами "типу корупціонерів". По факту — розпоряджається всім, що арештовується", — обурюється Янченко.

У підтвердження своїх слів політик привела приклад із заарештованим у бізнеса заводом, який був переданий в розпорядження АРМА. За словами Янченко, завод "рейдернули" та віддали іншим людям. Щоправда, конкретних назв або імен на прохання інших учасників програми нардеп так і не озвучила.

"Інший [приклад] — у людини відібрали власність. Вона подала заяву про злочин, бо постраждала. Поки поліція чи хтось інший там розбиралися, власність передали в АРМА і мало не продали! Добре, що піднявся скандал", — стверджує Янченко.

На думку народної обраниці, на сьогодні агентство з розшуку та менеджменту активів є справжнім державним рейдером. Галина Янченко говорить, що особисто подала до Верховної Ради два тематичні законопроекти, які обговорила з іншими колегами-депутатами. Вона сподівається, що прийняття цих документів допоможе реформувати АРМА, захистивши від подальших проявів корупції.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, як "Слуга народу" голосує за різні законопроекти. Деталі розповіла інша депутатка від цієї політисили Вікторія Кінзбурська.

Також на порталі вдасться дізнатися, яким чином, на думку Кінзбурської, можна врегулювати мовне питання в Україні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини