Головна Новини Політика рада Коли Україна отримає нового міністра оборони: відповідь Арахамії
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Україна отримає нового міністра оборони: відповідь Арахамії

За інформацією Давида Арахамії, вже цього тижня може відбутися голосування за призначення нового міністра оборони

4 вересня 2023, 07:04
Поділіться публікацією:

Вже цього тижня парламентарі голосуватимуть за відставку чинного міністра оборони України Олексія Резнікова та про призначення на його посаду нинішнього голови Фонду державного майна Рустема Умерова. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у себе в телеграм зробив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Коли Україна отримає нового міністра оборони: відповідь Арахамії

Давид Арахамія. Фото: з відкритих джерел

Глава президентської фракції зазначив, що Верховна Рада відправить у відставку Олексія Резнікова та Рустема Умерова з посад і призначить останнього на посаду голови Міноборони.

"Більш кадрових питань цього тижня не буде", — повідомив Давид Арахамія.

Крім цього, цього тижня нардепи розглядатимуть питання про поновлення декларування всіх чиновників у "форматі, узгодженому з міжнародними партнерами" та законі про політично значущі особи (РЕР).                            

Нагадаємо, інформація про те, що міністра оборони України Олексія Резнікова відправлять у відставку найближчим часом — з'явилася ще 31 серпня. Він може обійняти посаду посла України у Великій Британії, а новим міністром оборони нашої країни стати нинішній голова Фонду державного майна (ФДМ) Рустем Умеров. Такі дані повідомив 31 серпня нардеп Ярослав Железняк. Під час свого звернення до українців цю інформацію підтвердив президент України Володимир Зеленський. Яка ймовірність такого рокування? Чому це погано/добре для України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.      

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони Олексій Резніков розповів, скільки Україні ще чекатиме ракета Taurus.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини