Головна Новини Політика рада Канал «Рада» не перетворять на пропагандистський ресурс: в опозиції зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Канал «Рада» не перетворять на пропагандистський ресурс: в опозиції зробили заяву

Голова фракції «Голос» Ярослав Железняк розповів про те, що на завтра заплановано термінову нараду, де розбиратимуться про додаткове фінансування каналу "Рада"

16 грудня 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

Оновлену телестудію каналу "Рада", яку вперше презентували 14 грудня, приберуть із кулуарів Верховної Ради. Наразі йдеться про те, щоб повернути канал до тієї трансляції, як має бути відповідно до законодавства – все згідно з постановою, з повною трансляцією брифінгів та засідань Верховної Ради та без прямих включень провладних спікерів. Як повідомляє видання "Коментарі", про це розповів у кулуараху Верховної Ради під час підходу до ЗМІ голова фракції "Голос" Ярослав Железняк.

Канал «Рада» не перетворять на пропагандистський ресурс: в опозиції зробили заяву

Канал Рада. Фото з відкритих джерел

"Все, що дозволено – потраплятиме в ефір, а все, що не має транслюватись – не транслюватиметься. Усі прямі ефіри на телеканалі "Рада" можуть бути лише після закінчення трансляції із зали засідань Верховної Ради", – зазначив парламентарій.

Желєзняк нагадав, що є ухвала Верховної Ради, яку парламент ухвалив у серпні 2019-го року. У ньому чітко прописано, як має працювати офіційний канал Верховної Ради.

Нардеп анонсував на завтра окрему нараду щодо виділення держфінансування на канал "Рада".

"Хто стоїть за ухваленням цього рішення – невідомо, бо не віце-спікер Кондратюк, ані керівництво телеканалу не знають про таке рішення (Ред. Додаткове фінансування). Цей канал стане пропагандистським. Опозиція досить єдина у своєму опорі. Не вийде у них (Ред. влади) перетворити цей канал на "Ісландія ТВ" чи щось ще, що вони хотіли зробити з парламентського телеканалу – обурився Ярослав Железняк.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Офіс президента може перетворити канал ДОМ на загальнонаціональний російськомовний телеканал.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини