Головна Новини Політика рада Хто стане нардепом від Херсонській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто стане нардепом від Херсонській області

В ЦВК оприлюднили остаточні дані по результатам виборів в парламент

2 листопада 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Цієї неділі в Україні пройшли проміжні довибори депутатів в Верховну Раду від одномандатних округів. Так, в Херсонській області, в окрузі № 184 вже обрахували всі протоколи голосування. Про це відомо з сайту Центральної виборчої комісії.

Хто стане нардепом від Херсонській області

Відомі результати голосування на Херсонщині, фото з відкритих джерел

Найбільшу кількість голосів від електорату отримав кандидат від "Слуги народу" Сергій Козир. За нього проголосували 64,38% виборців (21 365 осіб). Кандидат в народні депутати від "Європейської солідарності" Ігор Йосипенко не мав такої підтримки, однак посів друге місце з результатом в 14,33%. Кандидата підтримало всього 4758 людей. 

Вісім кандидатів набрали менше одного відсотка голосів виборців. П'ять відсотків набрало двоє кандидатів. Всі інші ще меншу кількість голосів. За чинного губернатора проголосували  5,26% виборців, хоча він повідомляв, що знімає свою кандидатуру з голосування й закликав підтримати Козиря.

Як повідомляв портал "Коментарі", призначено нового очільника однієї з південних областей України. Новим керівником обласної державної адміністрації Херсона призначили колишнього заступника голови обласної ради та місцевого депутата 47-річного Геннадія Лагуту. Як відомо з декларації, чоловік одружений, має дочку Ренату. У власності має старенький легковий автомобіль, з нерухомості — трикімнатну квартиру в Херсоні.

Також ми писали, що в Харкові в останній день жовтня відбулися вибори мера міста. Стало відомо, хто замінить на посту Геннадія Кернеса. Результати голосування виявилися несподіваними. Однак другий тур призначати не будуть, адже лідер отримав більше 50% голосів.


Хто стане нардепом від Херсонській області  - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини