Головна Новини Політика рада Хто дискредитував ідею мобілізації в Україні: у Раді назвали винних
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто дискредитував ідею мобілізації в Україні: у Раді назвали винних

У нашій країні "терор" з боку співробітників ТЦК і СП має бути припинено якнайшвидше, вважає нардеп Єгор Чернєв

6 лютого 2024, 12:00 comments2408
Поділіться публікацією:

Загальнонаціональна мобілізація в Україні триває, проте її ідею дискредитував "терор", який на вулицях влаштували співробітники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив заступник голови парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Єгор Чернєв

Хто дискредитував ідею мобілізації в Україні: у Раді назвали винних

Мобілізація в Україні. Фото: з відкритих джерел

Парламентарій вважає, що потрібні ефективні та реальні альтернативи "терору". І саме тому у Верховній Раді над цим питанням уже активно працюють.

"Терор ТЦК на вулицях дискредитував ідею мобілізації, знизив моральний дух суспільства і підірвав єдність у державі. Це має бути припинено якнайшвидше, але нам потрібні реальні та ефективні альтернативи…", — заявив представник "Слуги народу".

Читайте також на порталі "Коментарі" – хто тепер зможе отримати "броню" від мобілізації: президент України Володимир Зеленський розкрив деталі.                                                                                                                                                                               

Також видання "Коментарі" повідомляло – новий варіант законопроекту про мобілізацію, внесений Кабміном до Верховної Ради 30 січня, продовжує пробуксовувати у стінах парламенту. Так, у Комітеті ВР з питань нацбезпеки вже натякнули, що оновлений законопроект про мобілізацію потребує доопрацювання. Хоч і не виключили, що можуть спробувати прийняти його у першому читанні. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" ігри, які точаться навколо мобілізаційного законопроекту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини