Головна Новини Політика рада Голосувати хочуть по-новому: Корнієнко анонсував велику реформу парламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

Голосувати хочуть по-новому: Корнієнко анонсував велику реформу парламенту

Верховна Рада планує переоснастити систему голосування народних депутатів у сесійній залі

1 лютого 2022, 14:22
Поділіться публікацією:

Нинішнє керівництво парламенту має на меті зайнятися переоснащенням системи голосування народних депутатів у сесійній залі, щоб не виникало проблем у роботі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив віце-спікер ВР Олександр Корнієнко, пише офіційний сайт Верховної Ради.

Голосувати хочуть по-новому: Корнієнко анонсував велику реформу парламенту

Олександр Корнієнко. Фото з відкритих джерел

Корнієнко зазначив, що в планах провести масштабну реформу, за підсумками якої кардинально змінилася б робота парламенту.

Перший заступник голови Верховної Ради заявив, що минулий тиждень показав, що через низку проблемних технічних питань гальмується ухвалення цілої низки важливих рішень. Провівши технічне переоснащення, можна зробити роботу Верховної Ради набагато ефективнішою, коли рішення прийматимуться своєчасно.

Олександр Корнієнко каже, що переоснащення у Раді можна буде провести лише тоді, коли нардепи підуть на канікули, бо жодна з компаній, яка займається виконанням подібних робіт, не гарантує, що вкладеться у 40 днів. До того ж, як цього вимагає українське законодавство, спочатку має відбутися тендер, після чого роботу можуть розпочати.

За словами Корнієнка, серед новацій, які можуть бути запроваджені – нардепа дозволять працювати з документами дистанційно, також парламентарі зможуть вивчати ті чи інші рішення, які виноситимуться на голосування. Є варіант, що можуть подбати і про зручність народних обранців, замінивши крісла у парламенті, на незручність яких негласно скаржаться нардепи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Рада виплатила депутатам 37 млн гривень компенсації за оренду житла у 2021 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Слава

1 лютого 2022, 14:58

Наканєц-та ані смохут начать ізучать вапроси! На мєстє, а нє у тещи на арєндованой хазє. І да, крєсла далжни бить іс слановай касті, мягкіє, жєлатєльно парниє. Столи с авалом для жівата. І барниє стойкі, как бєс ніх.


Новини