Головна Новини Політика рада Фігурантка «справи Шеремета» Юлія Кузьменко йде у нардепи: від якої партії
commentss НОВИНИ Всі новини

Фігурантка «справи Шеремета» Юлія Кузьменко йде у нардепи: від якої партії

Кузьменко проходить у справі в якості підозрюваної

15 лютого 2021, 19:03
Поділіться публікацією:

Лікарка і волонтерка Юлія Кузьменко, яка є фігуранткою справи про вбивство журналіста Павла Шеремета, вирішила стати народним депутатом. Вона стала частиною команди партії "Європейська солідарність". Про це йдеться на сайті політсили.

Фігурантка «справи Шеремета» Юлія Кузьменко йде у нардепи: від якої партії

Юлія Кузьменко. Фото з відкритих джерел

Так, дитячий кардіохірург відтепер є кандидатом у народні депутати у 50-му окрузі в Донецькій області на довиборах до Верховної Ради. Як заявили в "Євросолідарності", в особі Юлії Кузьменко вони підтримують усіх "несправедливо переслідуваних в Україні патріотів, волонтерів, ветеранів і майданівців".

Сама Кузьменко зазначила, що Донбас – це її батьківщина: "Донбас має бути і відчувати себе частиною України".

"Добре розуміючи, що саме зараз необхідно виступити єдиним фронтом не тільки політикам, а й волонтерським та іншим громадянським організаціям, я прийняла рішення балотуватися до Верховної Ради", – заявила Юлія Кузьменко. 

Зазначимо, що довибори в 50-му окрузі на Донеччині відбудуться 28 березня цього року.

Нагадаємо, музиканту і громадському діячу Андрію Антоненку, обвинуваченому у вбивстві журналіста Павла Шеремета, відмовили у підтримці апеляції. Справу розглядав Київський апеляційний суд.

Як повідомлялося раніше, партія "Слуга народу" висунула двох кандидатів на проміжних виборах до Верховної Ради, які відбудуться 28 березня. У виборчому округу №50 в Донецькій області піде глава Покровської районної державної адміністрації Андрій Бондаренко. В окрузі №87 в Івано-Франківській — спортсмен, колись найсильніша людина світу, актор Василь Вірастюк. Вже відомі й деякі їхні конкуренти. Експерті розповіли, про що говорить вибір "слуг" та які шанси відомих учасників процесу в битві за мандати на цей момент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини