Головна Новини Політика рада Експерт вважає неповагою до виборців відсутність звітів про роботу нардепів
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт вважає неповагою до виборців відсутність звітів про роботу нардепів

Депутати мають звітувати про свою роботу, переконана експерт

29 листопада 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Політичний експерт Олена Броницька розповіла, що депутатам партії "Слуга народу" важливо брати участь в політичних програмах та ток-шоу. На її думку, народні обранці не повинні заганяти себе в інформаційний вакуум, ніяк не контактуючи з засобами масової інформації, бо це негативно вплине на їх рейтинг, на ставлення до них українців.

Експерт вважає неповагою до виборців відсутність звітів про роботу нардепів

Верховна Рада, фото з відкритих джерел

Кореспондент порталу "Коментарі" поставила експерту Броницькій запитання стосовно того, чи можуть депутати провладної партії опинитися у вакуумі через те, що до деяких ЗМІ вони не йтимуть на передачі, а інші ЗМІ їх просто не будуть запрошувати. На це запитання Олена Броницька відповіла, що нардепам слід пам'ятати хто їх обрав до парламенту.

"Я хотіла б дати пораду "слугам". Їм слід памятати, що їх обирав народ. Вони мають виходити в ефірах програм і звітувати про свою роботу діяльність, брати участь в політичних передачах, в ток-шоу, які дивляться українці. Відсутність звітів про роботу депутатів — це неповага до їхніх виборців. Депутати мають дослухатися до того, що їм каже народ, тобто їх виборці. А народ би хотів з екранів телевізора, із засобів масової інформації почути їхні думки про ситуацію в країні", — наголосила експерт.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерт розповіла, що перед заявами про державний переворот мало б пройти розслідування. Українці мають право отримати детальну інформацію, що було зроблено для запобігання перевороту, хто винен, хто організатори. Тому вона переконана, що відомий український бізнесмен не має відношення до підготовки заворушень й державного перевороту.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини