Головна Новини Політика внутрішня політика Не думаю, що в Ахметова були такі наміри, — експерт про заяву щодо державного перевороту
commentss НОВИНИ Всі новини

Не думаю, що в Ахметова були такі наміри, — експерт про заяву щодо державного перевороту

Експерт говорить, що спочатку мали провести розслідування щодо підготовки держперевороту

29 листопада 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

Не думаю, що в Ахметова були такі наміри, — експерт про заяву щодо державного перевороту

Експерт прокоментувала заяву про держпереворот, фото з відкритих джерел

Політичний експерт Олена Броницька вважає, що інформація про причетність Рината Ахметова до організації державного перевороту має піддаватися сумніву, адже наразі не оприлюднено доказів. Про це вона розповіла кореспонденту порталу "Коментарі".

За словами експерта, якби це була правда, то спочатку провели розслідування й надали для оприлюднення підтверджені факти, провели арешти підозрюваних. Також вона додала, що, на її думку, в Ахметова не було і не могло бути таких намірів.

Андрій Ілларіонов, старший науковий співробітник центру політики безпеки (Вашингтон) та екс-радник президента Росії В. Путіна під час передачі "Україна з Тиграном Мартиросяном" в ефірі прокоментував заяву про підготовку державного перевороту та провів паралель з такими ж заявами лідерів сусідніх країн на пострадянському просторі.

До речі, Андрій Ілларіонов також дотримується такої ж думки щодо оголошення про готування до державної зради. На його думку, якщо про це заявляють, то після прес-марафону перед суспільством має виступити керівник якогось із державних правоохоронних органів — Генпрокуратури, Служби безпеки або Державного бюро розслідувань й розповісти про ту інформацію, яка наразі відома про готування до злочину, які дії вже здійснені слідством. Адже суспільство має знати, хто причетний до спроби перевороту, коли він мав відбутися й що зроблено для запобігання державному перевороту в Україні.

Ринат Ахметов прокоментував УП заяву, наголосивши, що його обурює розповсюдження такої неправдивої інформації, що пролунала на прес-марафоні.

Як повідомляв портал "Коментарі", Андрій Ілларіонов розповів, чому Мінські домовленості Україна не повинна визнавати. Андрій Миколайович пояснює, що в Мінських домовленостях є вимоги про звільнення окупованих території й вимоги щодо проведення там виборів. Прописані умови є неприйнятними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини