Головна Новини Політика рада Експерт: відтепер «слугам» доведеться пояснювати, що «ми йдемо в НАТО, якого нам не бачити, як власних вух»
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: відтепер «слугам» доведеться пояснювати, що «ми йдемо в НАТО, якого нам не бачити, як власних вух»

Рада провалила голосування за звернення до Конгресу США про надання Україні статусу основного союзника поза НАТО

9 вересня 2021, 08:52
Поділіться публікацією:

Вчора дуже прогнозовано відбулося провальне голосування за звернення до Конгресу США про надання Україні статусу основного союзника поза НАТО. Але важливий навіть не стільки результат самого голосування, скільки невизначеність нардепів президентської "Слуги народу" щодо перспектив членства в НАТО. Як передає видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політолог Валерій Клочок.

Експерт: відтепер «слугам» доведеться пояснювати, що «ми йдемо в НАТО, якого нам не бачити, як власних вух»

Голосування в Раді Фото: Фейсбук Валерія Клочка

За його словами, учасники змови, які й ініціювали голосування цієї Постанови, вирішили не "паліться" і просто витягли картки для голосування або просто не голосували зовсім, коли розглядалося це питання, розуміючи його безперспективність. У підсумку за Постанова проголосувало лише 24 нардепи, 1 — проти, 163 — утрималися і 26 — не голосували. А всього в сесійній залі на момент голосування були присутні лише 214 нардепів.

"В цілому це потужний політичний удар під дих тим" слугам народу ", які не визначилися. Відтепер їм і Офісу президента доведеться пояснювати, що "ми йдемо в НАТО, якого нам не бачити, як власних вух", — написав політолог.

Валерій Клочок зазначає, відтепер всі заяви про те, що "ми про НАТО, а не про особливий статус поза НАТО" будуть лопатися, як мильна бульбашка. Політолог підкреслив, тепер уже точно можна сказати, що осінь стає гарячою вже на старті політичного сезону.

Читайте також на "Коментарях" — Посол України в США Оксана Маркарова однією з перших закликала народних депутатів не наробити помилок і не приймати Постанову про те, щоб отримати статус основного союзника поза НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини