Головна Новини Політика рада Експерт: Разумкову доведеться зробити непростий вибір - журналісти чи та партія, яка його знищує
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: Разумкову доведеться зробити непростий вибір - журналісти чи та партія, яка його знищує

В ОП подумують над тим, щоб змінити спікера парламенту

8 вересня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

В Україні стартував новий політичний сезон, який обіцяє бути багатим на події. Одна з інтриг — боротьба за стілець спікера парламенту. Незважаючи на всі мирні заяви глави фракції "Слуга народу" Арахамія — стілець під Разумковим активно хитається. Як передає видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політолог Віктор Таран.

Експерт: Разумкову доведеться зробити непростий вибір - журналісти чи та партія, яка його знищує

Дмитро Разумков Фото з відкритих джерел

За його словами, Банкова дуже хоче мати ручного спікера, який не розповідає, що закон проти олігархів неконституційний, а великий герб треба доопрацювати. Але справа зараз не в перспективах внутрішньої "Батрахоміомахія". Чи не вперше в українській сучасній історії президент і спікер починали між собою війну. Кравчук і Плющ, Кучма і Мороз, Ющенко і Мороз. Список можна продовжити.

Віктор Таран зазначає, в цих війнах спікери використовували один козир — публічність і користь преси. Цього разу проглядається інша картина. Разумков за два роки встиг налаштувати більшість журналістів проти себе. Це почалося ще в 2019 році, коли на основі монобольшінства ввів кульгаву обмежувальну систему для журналістів, обмеживши доступ до кулуарами. Тому багато представників ЗМІ справедливо зазначали, що таких драконових правил не було навіть при "регіонах". Тепер журналісти починають ранок на вулиці, тому що спікер дав команду не пускати в будівлю раніше 8. Журналісти таке не забувають.

"Не знаю, чим закінчиться внутрішня війна" слуг ", але Разумков втрачає журналістів. Шанс виправити ситуацію є — досить просто відкрити двері в кулуари. Звичайно, тоді журналісти отримають доступ до депутатів монобольшінства, а тут Разумков повинен вже вибрати з ким він — журналістів або ту партію, яка його знищує. Його особистий вибір частково залежить від його політичного майбутнього. Подивимося, що він вибере ", — написав політолог.

Читайте також на "Коментарях" — Дмитро Разумков анонсував серію відставок в уряді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини