Головна Новини Політика рада Е-декларування: профільний комітет рекомендував Раді підтримати законопроект Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Е-декларування: профільний комітет рекомендував Раді підтримати законопроект Разумкова

Членами комітету було винесено рішення про включення законопроекту на розгляд до порядку денного

3 листопада 2020, 19:26
Поділіться публікацією:








Законопроект про відновлення електронного декларування в первісному вигляді отримав підтримку у профільного комітету. Відповідне рішення члени Комітету з питань антикорупційної політики підтримали під час засідання сьогодні, у вівторок, 3 листопада.

Е-декларування: профільний комітет рекомендував Раді підтримати законопроект Разумкова

Автором проекту закону став Голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Законопроект отримав підтримку великої кількості народних обранців з різних фракцій і груп.

В ході розгляду акту члени комітету визнали документ таким, який відповідає ЗУ "Про боротьбу з корупцією" та іншим відповідним законом.

Після голосування членів комітету, було винесено рішення про включення законопроекту на розгляд до порядку денного, а також про те, щоб прийняти його за основу і в цілому.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що стало відомо, що в Конституційному суді зараз активно обговорюється про питання про умови відставки "за власним бажанням" суддів КСУ. Частина суддів готова піти у відставку, якщо їм будуть надані гарантії того, що вони не будуть схильні до політичного і кримінального переслідування. Але є такі, які відмовляються обговорювати питання відставки категорично. Вони впевнені, що закон на боці служителів Феміди, а гарантії з боку представників Президента нічого не означають — як тільки судді позбудуться імунітету, гонінь їм не уникнути.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини