Головна Новини Політика рада Дмитро Разумков повторно захворів на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Дмитро Разумков повторно захворів на коронавірус

Він не зможе взяти участь у форумі Ялтинської стратегії

10 вересня 2021, 20:11
Поділіться публікацією:

Спікер Верховної Ради України повторно захворів на коронавірус і не зможе прийняти участь у форумі Ялтинської стратегії 11 вересня. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Дмитро Разумков повторно захворів на коронавірус

Дмитро Разумков, фото Facebook

Про свою повторну хворобу він дізнався, зробивши тест перед масовим заходом. Тепер, каже спікер Парламенту, буде перебувати на самоізоляції. За йогот словами, коронавірус проходить безсимптомно. Дмитро Разумков почуває себе добре.

"Завтра збирався брати участь у Ялтинській європейській стратегії, де мав би дискувати на тему верховенства права в Україні. На жаль, не зможу відвідати захід особисто, адже для дотримання всіх протиепідемічних вимог сьогодні здав тест на коровірус. Він виявився позитивним. Дякую організаторам за чітку позицію в питанні протидії пандемії, яка і дозволила виявити хворобу, адже явних симптомів не було. Сподіваюсь, що матиму можливість виступити online", — повідомив Разумков.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що Разумкова на його посаді можуть змінити. Політтехнолог, експерт Українського центру суспільного розвитку Юрій Подорожний звертає увагу: про те, що голова ВР Дмитро Разумков грає свою політичну гру, викликають невдоволення або Офісу президента, або самого президента, кажуть з періодичність мало не раз на три місяці. Експерт прогнозує, що Разумков може створити власний політичний проект. Політолог Петро Охотин згоден з тим, що медійна активність спікера ВР помітна. При цьому він нагадує, що саме Разумков був одним з осіб президентської кампанії Зеленського. Він вважає логічним, що Разумков, який є талановитим політиком, працює на власний імідж. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини