Головна Новини Політика рада Депутатка похвалилася в Раді сумочкою Gucci : скільки вона коштує (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутатка похвалилася в Раді сумочкою Gucci : скільки вона коштує (ФОТО)

Альона Шкрум засвітила дороге придбання

21 жовтня 2021, 21:10 comments2293
Поділіться публікацією:

Партійка "Батьківщини" в парламенті Альона Шкрум з’явилась  на парламентському засіданні з  модною сумкою із відомим серед  представниць політичної еліти парламенту  брендом Gucci.

Депутатка похвалилася в Раді сумочкою Gucci : скільки вона коштує (ФОТО)

Альона Шкрум (фото з відкритих джерел)

Цікаво, що коштує така модна річ, без якої не обійтися жінкам в повсякденні, чимало -2190 доларів або більш як 57 тисяч гривень. Вона  вдало доповнює довершений образ будь-якої  ділової леді, адже ця  стьобана сумочка блакитного  забарвлення – з колекції  GG Marmont. Сумка має дуже модну ручку-ланцюг, що відразу  вирізняє її  унікальність.

 Парламентарка, яка тримала в руках недешеву брендові  річ від модного дому Guccі, була одягнута  у вбрання  ділового стилю — зелений брючний костюм.  Звертав увагу цікавий принт.  Фігуру депутатки підкреслював зелений поясок.

Представниця "Батьківщини"  Альона Шкрум – відома, не лише, як політик та громадська активістка, але й українська правозахисниця. В парламенті вона представляє свою політичну силу у VIII і IX скликаннях.  В 2018 році вона ввійшла в список українських політиків та підприємців, стосовно яких Росія ввела санкції.

Представниця парламенту вийшла заміж за свого однокурсника Дмитра Наталуху, з яким навчалася в Кембриджі. Він очолює Комінтернівську районну  державну адміністрацію на Одещині.

Депутатка похвалилася в Раді сумочкою Gucci : скільки вона коштує (ФОТО) - фото 2

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що нардеп в Раді похвалився дорогою покупкоюНародний депутат України Олександр Ковальов в четвер, 28 січня, з'явився у Верховній Раді з аксесуаром на руці, який не міг залишитися без уваги. На ньому був годинник Rolex, ціна якого приблизно така ж, як і автомобіль з пробігом. Вартість даної моделі годинниеа досягає 12 250 доларів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: facebook.com/yan.dobronosov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Макс ПЕЙН

21 жовтня 2021, 22:24

Да с нее и из ее сумочки жир течет...поясок подчеркнул...где талию делать будемээээ

андрей

21 жовтня 2021, 20:55

инвентарь с троещина, а вообще безвкусица.


Новини