Головна Новини Політика внутрішня політика Годинник Rolex за ціною авто: нардеп в Раді похвалився дорогою покупкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Годинник Rolex за ціною авто: нардеп в Раді похвалився дорогою покупкою

У політика помітили елітний годинник марки Rolex

28 січня 2021, 20:21 comments1751
Поділіться публікацією:

Народний депутат України Олександр Ковальов в четвер, 28 січня, з'явився у Верховній Раді з аксесуаром на руці, який не міг залишитися без уваги. На ньому був годинник Rolex, ціна якого приблизно така ж, як і автомобіль з пробігом. Вартість даної моделі годин досягає 12 250 доларів. Про це пише видання "Апостроф".

Годинник Rolex за ціною авто: нардеп в Раді похвалився дорогою покупкою

Олександр Ковальов. Фото: glavcom.ua

Доказом цього є фото, яке зробив фотограф видання Олександр Гончаров в сесійній залі.

Але найцікавіше у всій цій історії навіть не висока ціна годинника, а той факт, що він жіночий. Це можна помітити, якщо уважно розглянути їхній дизайн. Також про це повідомляється на сайті, на якому вони виставлені на продаж.

Годинник Rolex за ціною авто: нардеп в Раді похвалився дорогою покупкою - фото 2

Як повідомляло видання "Коментарі", "Слугу" Тищенко помітили в одному з найдорожчих готелів Дубая. Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко вирішив не мерзнути в Україні з приходом морозів і снігу, а відправитися ближче до сонечка разом з усією своєю родиною. Так, в Мережі з'явилися фотографії, на яких нардеп був помічений на відпочинку в Об'єднаних Арабських Еміратах. Про це пише Telegram-канал "Темний лицар".
Також ми писали, на якій руці слід носити годинник. Існує усталене правило: не носити годинник на руці, яка домінує, оскільки це незручно. Годинник можна пошкодити або зачепити ними сторонній предмет. Це не кажучи про те, що вкрай незручне завдання писати з годинником на руці. Крім того, застібати годинник на зап'ясті набагато легше основною рукою. Але якщо ви з якоїсь причини сумніваєтеся в плані того, як буде краще, рекомендуємо спробувати певний період часу носити годинник на одній руці, а потім на іншій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини