Головна Новини Політика рада Чи легалізували в Україні медичний канабіс: як проголосував парламент
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи легалізували в Україні медичний канабіс: як проголосував парламент

Верховна Рада дала зелене світло легалізації медичного каннабісу

21 грудня 2023, 13:12
Поділіться публікацією:

Верховна Рада у другому читанні проголосувала за легалізацію медичного каннабісу в Україні. Законопроєкт №7457 ухвалено 248 голосами загалом. Як передає портал "Коментарі", про це у Telegram повідомив нардеп від "Голосу" Ярослав Железняк.

Чи легалізували в Україні медичний канабіс: як проголосував парламент

Медичний канабіс. Фото: із відкритих джерел

Відповідне рішення підтримало 248 нардепів. А саме фракція "Слуга народу" дала 178 голосів, групи "Платформа за життя та мир" – 10, "За майбутнє" – 7, "Голос" – 19, "Довіра" – 12, "Відновлення України" – 12. Жодного голоси за це рішення не дали фракції "Європейська солідарність" та "Батьківщина".

"Закон вводиться в дію через півроку після його опублікування. Тому це друге півріччя 2024 року", — пояснив Желєзняк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — опитування демонструють, що в українців знизилася довіра до Верховної Ради, уряду (істотно) та президента (менш кардинально). При цьому надзвичайно високий рівень довіри до ЗСУ та головного Залужного. До топ-трійки політичних лідерів входять глава держави Володимир Зеленський (77% респондентів довіряють, а 22% – ні), шоумен, телеведучий та волонтер Сергій Притула (69% проти 25%) та мер Києва Віталій Кличко (52% проти 43%) . Результати ще одного дослідження демонструють, що українці хочуть бачити президентом професійного політика та економіста, а не воєнного. Про що говорять такі переваги? Як вони можуть змінитись у 2024 році? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – демобілізація військових: яке рішення готується ухвалити Верховна Рада.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини