Головна Новини Політика рада Бійка в Одеській міській раді: нардепа притягають до кримінальної відповідальності
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійка в Одеській міській раді: нардепа притягають до кримінальної відповідальності

В Одеській міській раді під час бійки постраждали 10 людей

2 лютого 2022, 19:15
Поділіться публікацією:

Одеська прокуратура  відкрила кримінальне  провадження  за фактом бійки, яка сталась 25 січня під час проведення  засідання  земельної комісії в Одеській міській раді. Про це інформує "Думська".

Бійка в Одеській міській раді: нардепа притягають до кримінальної відповідальності

Артем Дмитрук (фото з відкритих джерел)

 Прокурори визначили попередню кваліфікацію того, що там відбулось за ч. 3 ст. 296 КК України. Це – хуліганство, вчинене групою осіб та пов'язане з опором представнику влади чи представнику громадськості, який виконує обов'язки з охорони громадського порядку, або іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії.

Інформатори видання в Одеській наглядовій установі повідомили, що зараз прокурори вирішують питання щодо оголошення про підозру нардепу  Артему Дмитруку, який ніби виступав ініціатором та активним учасником депутатського конфлікту з розмахування кулаками.

В  результаті цієї  НП в Одеській міській раді, де побились депутат та ті, хто брав участь в засіданні земельної комісії, десятеро присутніх постраждало, серед них і 80-річний одеський вчений. За інформацією одеської поліції – троє. У  двох постраждалих – важкі ушкодження, зокрема, переломи щелепи та черепно-мозкові травми.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у "Слузі народу" вирішили виключити з фракції Артема ДмитрукаНа черговому засіданні президентської фракції прийняли ряд кадрових рішень. Слуги народу прийняли рішення розпочати процедуру із виключення із лав партії нардепа Артема Дмитрука. Окрім цього, фракція вирішила  виключити нардепа з  профільного комітету Верховної Ради України — з Комітету з питань правоохоронної діяльності.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини