Головна Новини Політика внутрішня політика У "Слузі народу" вирішили виключити з фракції Артема Дмитрука: що відомо про кадрові рішення політсили
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" вирішили виключити з фракції Артема Дмитрука: що відомо про кадрові рішення політсили

На черговому засіданні президентської фракції прийняли ряд кадрових рішень

15 листопада 2021, 20:32
Поділіться публікацією:

15 листопада відбулося засідання фракції "Слуга народу". Монобільшість прийняла ряд кадрових рішень про виключення з партії нардепа Дмитрука, та Буймістер із складу комітету. Про це повідомляють журналісти видання "Коментарі", посилаючись на заяву речниці політичної сили Юлії Палійчук.

У "Слузі народу" вирішили виключити з фракції Артема Дмитрука: що відомо про кадрові рішення політсили

Артем Дмитрук (фото з відкритих джерел)

На брифінгу Юлія Палійчук повідомила про ряд кадрових рішень, які прийняли на засіданні фракції. Відтак, Слуги народу прийняли рішення розпочати процедуру із виключення із лав партії нардепа Артема Дмитрука. Окрім цього, фракція вирішила  виключити нардепів  профільних комітетів Верховної Ради України, зокрема, Людмилу Буймістер з Комітету з питань економічного розвитку, а Артема Дмитрука — з Комітету з питань правоохоронної діяльності.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, навіщо на Банковій вирішили прибрати зручного для себе КорнієнкаПерший заступник спікера Верховної Ради України Олександр Корнієнко, який прийшов на цю посаду 19 жовтня 2021 року, залишає посаду голови політичної партії "Слуга народу". Наступника оберуть на з'їзді у листопаді, сам Корнієнко залишається у лавах партії. Аналітик Фонду громадської дипломатії Олександра Решмеділова впевнена, що у партії "Слуга народу" давно назріли певні ротації. Вона наголошує, що спочатку Корнієнко потрапив у "слуги" як технолог. І на ньому було чимало організаційних питань.Водночас нагадує Олександра Решмеділова, довибори до Ради у Херсонській та Черкаській областях 31 жовтня "слуги" виграли. І вони це подають як те, що електорат СН активно підтримує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини