Головна Новини Політика рада "Біглі" депутати: скільки нардепів наразі незаконно перебуває за кордоном
commentss НОВИНИ Всі новини

"Біглі" депутати: скільки нардепів наразі незаконно перебуває за кордоном

На сьогодні в парламенті не більше трьох "втікачів"

20 квітня 2022, 18:32
Поділіться публікацією:

Наразі в парламенті не більше трьох депутатів, які незаконно "втекли" за кордон. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко під час ефіру телемарафону.

"Біглі" депутати: скільки нардепів наразі незаконно перебуває за кордоном

Верховна Рада України - Reuters

Корнієнко повідомив, що на сьогоднішній день "за межами України 2-3 депутати, які покинули країну, нас не попередили". 

"Можемо вважати їх такими "біглими" депутатами", — зазначив Корнієнко.

Також Корнієнко заявив, що українські депутати все ж бувають за кордоном, але законно. Наприклад, 21 квітня делегація Верховної Ради відвідає Естонію, де на засіданні парламенту буде ухвалюватися рішення щодо визнання дій росії в Україні геноцидом.

Заступник голови ВР також повідомив, що наступного тижня буде ПАРЄ, і наша "потужна делегація буде туди їхати і відстоювати важливі акти, які зараз напрацьовані в рамках Ради Європи щодо визнання геноциду і щодо санкцій до Росії".

Як повідомляли раніше "Коментарі", нардепам рекомендують ухвалити в цілому закон про заборону проросійських партій. Комітет з питань правової політики направив рекомендації народним обранцям ухвалити в цілому закон про заборону політичних партій. Комітет пропонує парламентарям доповнити статтю 60 регламенту Верховної Ради новою частиною. 

Також "Коментарі" писали, що стало відомо навіщо окупантам псевдореферендуми у Херсонській та Запорізькій областях. Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що окупанти планують провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини