Головна Новини Політика рада Багато нардепів хочуть скласти мандати: Арахамія зробив насторожуючу заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато нардепів хочуть скласти мандати: Арахамія зробив насторожуючу заяву

Давид Арахамія заявив, що велика кількість нардепів хоче скласти мандати, але їх не відпускають

11 грудня 2023, 14:00
Поділіться публікацією:

Кількість народних депутатів, які бажають достроково скласти свої повноваження, є досить великою, але сприяння їм у цьому не буде, бо вони мають добути до кінця нинішньої каденції парламенту. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю телеканалу "Рада" зробив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Багато нардепів хочуть скласти мандати: Арахамія зробив насторожуючу заяву

Верховна Рада. Фото: із відкритих джерел

"Насправді кількість людей, які хочуть піти з парламенту, набагато більша. Ми вже не відпускаємо людей... Ми говоримо, що просто не за це голосуватимемо, тому що люди повинні досидіти до кінця (нинішньої каденції Верховної Ради) і приймати необхідні для держави закони", – наголосив глава "слуг народу".

Давид Арахамія визнав, що зменшення кількісного складу парламенту не може не позначатися на його діяльності.

За словами парламентаря, у зв'язку з новими викликами необхідно оптимізувати роботу парламенту та знизити мінімальну кількість народних депутатів у групах, "щоб зберегти ці групи, щоб парламент умовно до нового скликання пропрацював приблизно в тому ж структурному режимі, яким він почав працювати".

Нагадаємо, 8 грудня український парламент проголосував за припинення повноважень трьох народних депутатів України — Максима Єфімова (група "Відродження України"), Дмитра Шпенова (позафракційний) та Віталія Данилова (фракція "Батьківщина"). Тепер у Верховній Раді буде лише 401 нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК) відкрило для всіх громадян доступ до Реєстру декларацій. Як оцінюєте це рішення? До чого воно може спричинити? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 грудня 2023, 14:52

Легітимні у рейхстазі!


Новини